Τα βραβεία της Euroleague Greece για τον Φεβρουάριο

Τα βραβεία της Euroleague Greece για τον Φεβρουάριο

Οι συντάκτες της Euroleague Greece ψήφισαν τον MVP, την καλύτερη πεντάδα, τον καλύτερο προπονητή και την καλύτερη ομάδα για τον Φεβρουάριο.

Ο Φεβρουάριος ολοκληρώθηκε με την επόμενη αγωνιστική να είναι μοιρασμένη με τον Μάρτιο κι έτσι οι συντάκτες της Euroleague Greece ψήφισαν για τα βραβεία του «κουτσού» αυτού μήνα.

«Κουτσός» διότι λόγω της διακοπής για τον θεσμό των Κυπέλλων στις χώρες έγιναν μόλις τρεις αγωνιστικές. Τα βραβεία αφορούν μόνο τα όσα έκαναν οι πρωταγωνιστές στα γήπεδα της κορυφαίας διοργάνωσης τον συγκεκριμένο μήνα.

Για να σας δώσουμε μία καλύτερη εικόνα των 3 αγωνιστικών σας παραθέτουμε τη βαθμολογία του συγκεκριμένου μήνα.

ΟΜΑΔΑ ΡΕΚΟΡ

ΤΣΣΚΑ 3-0

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 3-0

ΑΡΜΑΝΙ 3-0

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2-1

ΡΕΑΛ 2-1

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ 2-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ 2-1

ΧΙΜΚΙ 2-1

ΜΠΑΓΕΡΝ 1-2

ΜΑΚΑΜΠΙ 1-2

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ 1-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ 0-3

ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ 0-3

ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ 0-3

MVP ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΜΑΪΚ ΤΖΕΪΜΣ – 19.6π., 4.3ρ., 5.3ασ.

Ο Αμερικανός έκανε το back to back στο βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του μήνα αφού είχε αναδειχτεί και τον Ιανουάριο.

Η Αρμάνι έμεινε αήττητη κυρίως χάρη στον Μάικ Τζέιμς ο οποίος τους 59 συνολικά πόντους αυτόν τον μήνα τους έβαλε με 57.1% στα δίποντα, 30% στα τρίποντα ενώ έδωσε και 16 τελικές πάσες.

Για πρώτη φορά πάντως υπήρχαν τόσοι διαφορετικοί παίκτες στις εκτιμήσεις μας αφού ανάμεσά στις προτιμήσεις μας βρέθηκαν οι Νάντο ΝτεΚολό, Κρις Σίνγκλετον και Νικ Καλάθης.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΝΙΚ ΚΑΛΑΘΗΣ – 13.6π., 5ρ., 9.6ασ.

ΜΑΪΚ ΤΖΕΪΜΣ – 19.6π., 4.3ρ., 5.6ασ.

ΚΡΟΥΝΙΣΛΑΒ ΣΙΜΟΝ – 17.3π., 3.3ρ., 1.6ασ.

ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ – 17π., 3.6ρ.

ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΜΙΚΙ – 20.6π., 7ρ.

Ακόμη ψηφίστηκαν στις θέσεις της περιφέρειας: Μίτσιτς (2), ΝτεΚολό (3), Νάναλι (1), Κλάιμπερν (1), Κόουλ (1), Τόμας (1) και Χάνγκα (1).

Ακόμη ψηφίστηκαν στις θέσεις των ψηλών οι: Σίνγκλετον (2), Σεραφέν (2) και Μπλακ (1).

ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (3-0)

Η ισπανική ομάδα έκανε το 3/3 αυτό το διάστημα και μάλιστα όχι μόνο επικράτησε στο ΣΕΦ, αλλά κάλυψε και τη διαφορά των 9 πόντων με την οποία είχε ηττηθεί στην έδρα της.

Πλέον η Μπαρτσελόνα είναι ακλόνητο φαβορί για την 5η θέση ενώ το ματς κόντρα στην Αναντολού Εφές στην Τουρκία θα κρίνει ενδεχομένως και το πλεονέκτημα της έδρας στα playoffs.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΣΒΕΤΙΣΛΑΒ ΠΕΣΙΤΣ (3-0)

Ο Σέρβος τεχνικός μπορεί να έχει τη φήμη του «παλαιομοδίτη», αλλά μια χαρά τα κατάφερε σε αυτό το κρίσιμο διάστημα της διοργάνωσης. Η δική του Μπαρτσελόνα έκανε το 3-0 και παρά την πίεση παρέμεινε στις υψηλές θέσεις διεκδικώντας το πλεονέκτημα της έδρας.

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

MVP

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Πηγή: gazzetta.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter