Τα δοκάρια σταμάτησαν τον Απόλλωνα, έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό

Τα δοκάρια σταμάτησαν τον Απόλλωνα, έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό

Σε ένα ματς με αρκετές φάσεις ο Παναιτωλικός «τσίμπησε» βαθμό από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη (0-0) και έκανε άλλο ένα βήμα για τη σωτηρία του. Στον αντίποδα η «ελαφρά ταξιαρχία» δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και είναι ουραγός του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας1. Σήμερα στάθηκε και άτυχη, αφού είχε δύο δοκάρια στο παιχνίδι.

Στο πρώτο μέρος ο αγώνας είχε ρυθμό με τους φιλοξενούμενους να χάνουν κλασικές ευκαιρίες με τους Μαλή (12’) και Ντίας (41’ και 44’), ενώ η «ελαφρά ταξιαρχία» είχε δοκάρι με τον Σίγνκεβιτς (19’).

Οι δύο ομάδες έψαχναν το γκολ και στο 49’ ο Παναιτωλικός έχασε νέα μοναδική ευκαιρία. Ο Νταγκό βρέθηκε απέναντι από τον Βέρχουλστ, αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση.

Στο επόμενο λεπτό ο Παμλίδης πάτησε περιοχή, ωστόσο το τελείωμα του δεν ήταν καλό. Οι Αγρινιώτες βρέθηκε σε θέση βολής με τους Νταγκό (51’) και Καρέλη (52’) και πάλι όμως δεν βρήκαν στόχο.

Ο Απόλλων είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Μαρτίνες στο 64΄, ενώ λίγο νωρίτερα έχασαν διαδοχικές ευκαιρίες οι Σίγκνεβιτς, Παμλίδης.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν για να φτάσουν στο πολυπόθητο γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ευκαιρίες έχασαν και με τους Τσιλούλη (77’) και Ντάουντα (78’).

Ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να αρπάξει το «τρίποντο» όταν ο Καρέλης βρέθηκε τετ α τετ με τον Βέρχουλστ (83’), όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει.

O Μανούχος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βιτλή, Ντεντάκη.

Απόλλων (Τζανλούκα Φέστα): Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Ντομίνγκες, Ρόγκνε, Βιτλής (46’ Μπαξεβανίδης), Σλίβκα, Τσίμπσαχ (64’ Κάστρο), Τσιλούλης (83’ Γιαννιώτας), Μαρτίνες, Παμλίδης (67’ Ντάουντα), Σίγνκεβιτς (83’ Ιωαννίδης).

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μαλής, Κορνέλιους, Λάρσον, Χουχούμης, Αντούνες, Φλόρες, Ντίας (73’ Μπαρμπόσα), Μεντόσα (86’ Λούι), Νταγκό (64’ Βέργος), Καρέλης (86’ Βργκοτς).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter