Τα «γαλάζια» τρολς στηρίζουν πάντως Σκουρλέτη

Τα «γαλάζια» τρολς στηρίζουν πάντως Σκουρλέτη

Δεν υπάρχει αισχροκέρδεια στα βασικά είδη ανάγκης, ούτε μας περιμένει υψηλή φορολογία. Η τιμή της βενζίνης είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, οι λογαριασμοί του ρεύματος είναι αμελητέοι και δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο υποκλοπών. Κοινώς, τρέχουμε γυμνοί στα λιβάδια και μαζεύουμε μαργαρίτες. Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα αγαπημένο με κοινή γραμμή και κοινούς στόχους.
Εντάξει, με το τελευταίο το… παρατράβηξα.

*** Ο Πάνος Σκουρλέτης, λοιπόν, βλέποντας ότι όλα βαίνουν καλώς και πως δεν υπάρχει αρκετός χώρος αντιπολίτευσης απέναντι στην κυβέρνηση, αποφάσισε να ασχοληθεί με τους λογαριασμούς του Twitter που του κάνουν, λέει, επιθέσεις. Δεν ξανάγινε.
Ποιος πολιτικός έχει δεχθεί επίθεση σε κοινωνικά δίκτυα από ανώνυμους λογαριασμούς;
Γι’ αυτό ο πρώην γραμματέας του κόμματος και πρώην υπουργός αποφάσισε να βάλει τέλος, βάζοντας στο «στόχαστρό» του – μεταξύ άλλων φαντάζομαι – έναν λογαριασμό που στήριξε Τσίπρα, στηρίζει Κασσελάκη, αλλά όχι τον ίδιο και όσους διαφοροποιούνται με τη «γραμμή» του νέου προέδρου.

*** Αφού μίλησε για «παράκεντρα γύρω από τον Τσίπρα που λειτούργησαν υπόγεια με στημένο μηχανισμό», δίνοντας το έναυσμα στην κυβέρνηση και στα Πετσωμένα ΜΜΕ να «σηκώσουν» το θέμα, στη συνέχεια πήγε ή θα πάει, δεν έχω καταλάβει, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τι είπε ή τι θα πει, δεν ξέρω, αλλά οπωσδήποτε έχει τη σημασία του. Διότι δεν έκανε το ίδιο, ως Γραμματέας του Κόμματος – έχοντας δηλαδή θεσμικό ρόλο – όταν τα πληρωμένα εκατοντάδες τρολς της Νέας Δημοκρατίας και της Ομάδας Αλήθειας (που τώρα στηρίζουν Σκουρλέτη) την έπεφταν με τον χειρότερο τρόπο στον Τσίπρα και σε πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Πώς στήθηκε το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο; Από τα ΜΜΕ; Κούνια που σας κούναγε.
Τη «σκυτάλη» πήραν από τα τρολ, όπως συνέβη και τώρα. Έτσι παίζεται το παιχνίδι χρόνια τώρα.

*** Κι αντί να βάζουν το κεφάλι κάτω από το χώμα, όπως οι στρουθοκάμηλοι, Παύλος Μαρινάκης (αυτός που έγραφε στο Twitter ότι αν είχαμε εμφύλιο ο Τσίπρας θα πήγαινε απ’ αυτόν) και Νίκος Ρωμανός βγαίνουν από πάνω και ζητούν και τα ρέστα. Κι από κοντά τα φιλικά τους ΜΜΕ, να σιγοντάρουν. Περισσότερο τους νοιάζει ποιος/α βρίσκεται πίσω από τον λογαριασμό «Πεν Νταλαούρα», παρά το ποιος βρίσκεται πίσω από τις υποκλοπές. Ελευθερία του Τύπου θέση 107.

*** Δεν τον θυμάμαι τόσο μαχητικό τον Πάνο Σκουρλέτη όταν έπρεπε να βγει μπροστά απέναντι στις χυδαίες επιθέσεις κατά του Τσίπρα και πολλών άλλων συντρόφων του από τα «γαλάζια» τρολς. Δεν θυμάμαι να κατήγγειλε στη Δίωξη τους λογαριασμούς που ξεκινούσαν αντιΣΥΡΙΖΑ hashtags, μεταξύ των οποίων και γνωστή σύμβουλος υπουργού, που γίνονταν «πάρτι» καθημερινά. Καθόταν απλά στην καρέκλα του; Επιχείρησε να βγει στην αντεπίθεση, αλλά τον «έκοψαν»; Συνέβη κάτι άλλο; Δεν ξέρω. Ξέρω ότι έμεινε άπραγος, όπως έκανε δηλαδή και με τις υποκλοπές από το Predator.

*** Κι άντε βρέθηκε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ποιος/α βρίσκεται πίσω από τον/την «Πεν Νταλαούρα». Και λοιπόν; Όσο θυμάμαι δεν χυδαιολόγησε εναντίον του Πάνου Σκουρλέτη. Μπορεί να κάνω λάθος, δεν ξέρω, αλλά τέλος πάντων θυμάμαι να διαβάζω αρκετά πιο κολάσιμες αναρτήσεις από άλλους λογαριασμούς (τους έχω μαντρωμένους σε λίστες) που στηρίζουν με κλειστά μάτια τον Μητσοτάκη, αλλά κανείς να μην κάνει τίποτα από την Κουμουνδούρου. Ούτε ο Πάνος Σκουρλέτης, ξαναλέω.

*** Και τέλος πάντων, τι να απαντήσω στη φίλη που με ρωτάει, αν κάνουν αυτά στα φανερά, τι μπορεί να έχουν κάνει στα κρυφά; Α ρε έρμε, Αλέξη Τσίπρα, α ρε έρμε, που προσπαθούσες να κρατήσεις τις ισορροπίες.

H NTAMA

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter