Τα λάθη στοίχισαν στον ΠΑΟ, ηττήθηκε από τον Βόλο με 3-1

Τα λάθη στοίχισαν στον ΠΑΟ, ηττήθηκε από τον Βόλο με 3-1

Ο Παναθηναϊκός έκανε παιδαριώδη λάθη στην άμυνα και ηττήθηκε δίκαια με 3-1 στο Πανθεσσαλικό στάδιο από τον Βόλο, ο οποίος είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή του τον Ολλανδό σέντερ φορ Τομ Φαν Βέερτ που πέτυχε δύο γκολ. Οι πράσινοι αγωνίστηκαν για ένα ημίχρονο με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Σάντσες, και όταν μείωσαν σε 2-1 το σκορ, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έκανε ένα ακόμα λάθος και η ομάδα του δέχθηκε και τρίτο γκολ.

Το πρώτο ημίχρονο είχε ρυθμό με το «τριφύλλι» να είναι καλύτερο, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που σκόραραν.Στο 8’ ο Παλάσιος έκανε σέντρα – σουτ, η μπάλα είχε φάλτσα και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Κότνικ. Οι πράσινοι συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν ευκαιρίες με τους Μακέντα (9’), Παλάσιος (15’), Αϊτόρ (19’, 30’), Βέλεθ (22’), Λούντκβιστ (28’), ενώ το 1-0 έγινε στο 34’. Ο Κώτσιρας έκανε λάθος γύρισμα στον Μπρινιόλι, στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Φαν Βέερτ, ο οποίος σκόραρε με πλασέ.

Τα χειρότερα για τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκαν στο 44’ όταν ο Ολλανδός διαιτητής Ντένις Χίγκλερ απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Σάντσες για μαρκάρισμα πάνω στον Μπαριέντος. Απόφαση που ήταν αυστηρή.

Στο 72’ ο Βόλος είχε δοκάρι με τον Τσοκάνη και στο 76’ έκανε το 2-0. Ο Φαν Βέερτ έπιασε στον ύπνο τους Βέλεθ, Σένκεφελντ και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Ο Ολλανδός φορ έφτασε τα 10 γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκας1.

Στο 92’ ο Φεράρι ανέτρεψε τον Χατζηθεοδωρίδη και ο ρέφερι σφύριξε το πέναλτι. Από τα 11 βήματα ήταν εύστοχος ο Παλάσιος που μείωσε το σκορ (2-1).

Στο 95’ ο Ορόζ έφυγε στην κόντρα, ο Μπρινιόλι ήταν έξω από την εστία του και ο Αργεντινός μέσος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Χίγκλερ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Φεράρι, Μπαριέντος, Τερεζίου, Παλάσιος, Χατζηθεοδωρίδη,

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Πουρίτα (54’ Μπαρτόλο), Γκουλέν, Ρομέρο, Φεράρι, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Ρεγκατέν (84’ Τερεζίου), Ορόζ, Φερνάντες, Φαν Bέερτ.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Σάντσες, Βιγιαφάνιες (84’ Ρούμπερν Πέρεθ), Αλεξανδρόπουλος, Λούντκβιστ (46’ Χατζηθεοδωρίδης), Αϊτόρ (70’ Βιτάλ). Μακέντα (70’ Ιωαννίδης), Παλάσιος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter