Ταύρος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος που παρασύρθηκε από τον προαστιακό – Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Ταύρος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος που παρασύρθηκε από τον προαστιακό – Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται στο «Τζάνειο» ο ανήλικος που έπεσε στις γραμμές του προαστιακού στον Ταύρο, στο ύψος της Χαμοστέρνας, καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι. Σύμφωνε με την ΕΡΤ, ο 16χρονος τραυματίας φέρει κακώσεις σε όλο του το σώμα. Οι γιατροί κάνουν εξετάσεις γιατί φοβούνται εσωτερική αιμορραγία, ενώ υπεβλήθη και σε αξονική τομογραφία.

Δείτε επίσης: Διασωληνώθηκε ο 16χρονος που παρέσυρε ο συρμός του Προαστιακού στον Ταύρο

Ειδικότερα, όταν κατέβηκαν οι μπάρες διακοπής της κυκλοφορίας, ο νεαρός εισήλθε στη σιδηροδρομική γραμμή, αγνοώντας τόσο τις υποδείξεις του αρμόδιου υπαλλήλου που του σφύριζε να απομακρυνθεί, όσο και τα ηχητικά σήματα της αμαξοστοιχίας που έφτανε στο σημείο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί.

Ο ανήλικος διακομίστηκε στο Τζάνειο και νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Ο τραυματίας δεν είχε εγκλωβιστεί κι έτσι η πυροσβεστική δεν προέβη σε κάποια ενέργεια.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η πυροσβεστική, η οποία ενημερώθηκε για το συμβάν στις 20:05.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία αναφορικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος που έλαβε χώρα λίγα λεπτά μετά τις 20.00 της 7-4-2023 πλησίον της σιδηροδρομικής διάβασης στην περιοχή του Ταύρου, αναφέρονται τα κάτωθι:

Ανήλικος ευρισκόμενος πλησίον της σιδηροδρομικής διάβασης, όταν κατέβηκαν οι μπάρες διακοπής της κυκλοφορίας, εισήλθε στη σιδηροδρομική γραμμή, αγνοώντας τόσο τις υποδείξεις του αρμόδιου υπαλλήλου που του σφύριζε να απομακρυνθεί, όσο και τα ηχητικά σήματα της αμαξοστοιχίας που έφτανε στο σημείο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί. Άμεσα διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter