Ταυτοποίηση δύο ηγετικών στελεχών του Ρουβίκωνα και αυτόφωρη σύλληψη του ενός

Ταυτοποίηση δύο ηγετικών στελεχών του Ρουβίκωνα και αυτόφωρη σύλληψη του ενός

Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη από τις αρχές ηγετικό στέλεχος της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας», για την εισβολή το Βρετανικό Συμβούλιο την περασμένη Πέμπτη.

Η ασφάλεια πραγματοποίησε προανάκριση για την ενέργεια αυτή, λαμβάνοντας καταθέσεις από τους υπαλλήλους αλλά και από την διοίκηση του Βρετανικού Συμβουλίου. Παράλληλα, οι αστυνομικοί της κρατικής ασφάλειας εξέτασαν και όλα τα βίντεο που ήταν διαθέσιμα από τις κάμερες ασφαλείας.

Από την επεξεργασία του υλικού, ταυτοποιήθηκε ένα μέλος του Ρουβίκωνα ο οποίος θεωρείται από τα πιο κεντρικά, με πλούσια δράση, ενώ έχει συλληφθεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης. Όπως αναφέρει η Καθημερινή, προκειμένου να διωχθεί ποινικά και να πραγματοποιηθεί η σύλληψη, έπρεπε να το ζητήσει και ο θιγόμενος, στην προκειμένη περίπτωση το Βρετανικό Συμβούλιο. Όταν ρωτήθηκαν οι διοικούντες από της αρχές απάντησαν καταφατικά κι έτσι η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σε μία ακόμα ταυτοποίηση ηγετικού μέλους του Ρουβίκωνα προχώρησαν οι αρχές και μετά από την έρευνα για την επίθεση στη Γαλλική Πρεσβεία. Από την επεξεργασία των βίντεο και από την έρευνα της ασφάλειας, ταυτοποιήθηκε και χαρακτηρίζεται ως το πλέον αναγνωρίσιμο μέλος της ομάδας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter