Τέλος εποχής – Αποσύρεται από το τένις ο σπουδαίος Ρότζερ Φέντερερ

Τέλος εποχής – Αποσύρεται από το τένις ο σπουδαίος Ρότζερ Φέντερερ

Τέλος σε μια θρυλική καριέρα στο τένις αποφάσισε να βάλει στα 41 του χρόνια ένας από τους κορυφαίους τενίστες όλων των εποχών, ο Ρότζερ Φέντερερ.

Με ανάρτησή του του στο Twitter, ο ελβετός θρύλος του αθλήματος ανακοίνωσε ότι το Laver Cup, την ερχόμενη εβδομάδα στο Λονδίνο, θα σηματοδοτήσει το τέλος της μακράς διαδρομής του σε επαγγελματικό επίπεδο τουλάχιστον.

«Όπως ξέρετε οι περισσότεροι, τα τελευταία τρία χρόνια αντιμετώπισα προκλήσεις υπό τη μορφή τραυματισμών και εγχειρήσεων. Δούλεψα σκληρά για να επιστρέψω σε πλήρη φόρμα, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζω τις δυνατότητες και τα όρια του σώματός μου και το μήνυμά του τον τελευταίο καιρό ήταν ξεκάθαρο. Είμαι 41 ετών. Έχω παίξει περισσότερα από 1.500 ματς μέσα σε 24 χρόνια. Το τένις μου συμπεριφέρθηκε πιο γενναιόδωρα από όσο θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ και τώρα πρέπει να αναγνωρίσω ότι ήρθε η ώρα να βάλω ένα τέλος στην καριέρα μου. Το Laver Cup, την επόμενη εβδομάδα στο Λονδίνο, θα είναι η τελευταία μου συμμετοχή στην ATP. Θα παίξω κι άλλο τένις στο μέλλον, φυσικά, απλά όχι στα γκραν σλαμ ή στο tour», αναφέρει μεταξύ άλλων ο σπουδαίος τενίστας, στην ανάρτησή του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter