Τένις: Αχτύπητος Ναδάλ, 13άρης στο Παρίσι (Videos)

Τένις: Αχτύπητος Ναδάλ, 13άρης στο Παρίσι (Videos)

Σχεδόν ανίκητος στο χωμάτινο γήπεδο του «Ρολάν Γκαρός», ο Ραφαέλ Ναδάλ κατέκτησε το τρόπαιο για 13η φορά στην καριέρα του, με επίδειξη δύναμης απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς: 6-0, 6-2, 7-5 σε 2 ώρες και 41 λεπτά.

Ο Σέρβος, που νίκησε τον Στέφανο Τσιτσιπά με 3-2 στον ημιτελικό της Παρασκευής, ήταν αήττητος μέχρι σήμερα μέσα στο 2020. Ωστόσο ο τελικός εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, αφού ο Ναδάλ ήταν ασυγκράτητος στα πρώτα δύο σετ και προστάτευσε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία όταν συνάντησε αντίσταση στο τρίτο.

«Ήταν η σειρά μου, έτσι είναι η ζωή, στο Αυστραλιανό Όπεν με εξόντωσε εκείνος, μία κερδίζεις και μία χάνεις», είπε πίσω από τη ροζ μάσκα του ο θριαμβευτής Ναδάλ. «Οι νίκες στο Παρίσι σημαίνουν τα πάντα για μένα, σας ευχαριστώ όλους για την έμπνευση που μου δίνετε, έχουμε μία ιστορία αγάπης με αυτή την πόλη. Εύχομαι να συνεχίσουμε όλοι με θετική σκέψη για να ξεπεράσουμε αυτή την απαίσια κατάσταση».

Ο 34χρονος Ναδάλ έχει υποστεί μόλις δύο ήττες στην 15ετή καριέρα του στο «Ρολάν Γκαρός», ενώ μία άλλη φορά αποχώρησε τραυματίας από τουρνουά. Πλέον έχει 13/13 τελικούς στο Παρίσι και 20 τίτλους Γκραν Σλαμ στην καριέρα του, ισοφαρίζοντας τον απόντα λόγω τραυματισμών Ρότζερ Φέντερερ. Η σημερινή ήταν η 999η νίκη συνολικά της καριέρας του και ο 60ός τίτλος του σε χωμάτινη επιφάνεια.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter