Τένις: Τραυματίστηκε ο Μάρεϊ, ελπίζει ο Τσιτσιπάς

Τένις: Τραυματίστηκε ο Μάρεϊ, ελπίζει ο Τσιτσιπάς

Την Παρασκευή θα κριθεί η τύχη του αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Άντι Μάρεϊ για τον δεύτερο γύρο του περίφημου τουρνουά Γουίμπλεντον. Ο αγώνας διακόπηκε λόγω του προχωρημένου της ώρας γύρω στις 22:,40 ώρα Αγγλίας (λίγο μετά τα μεσάνυχτα για εμάς), ενώ ο Βρετανός είχε προβάδισμα με 2-1 σετ.

Ωστόσο, ο Μάρεϊ φάνηκε να τραυματίζεται στον προσαγωγό στον προτελευταίο πόντο και αποχψρησε χωλαίνοντας από το γήπεδο , αφού προηγουμένως δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες στο γρασίδι. Θεωρείται πιθανό να διακοπεί τελεσίδικα ο αγώνας υπέρ του Τσιτσιπά. Ο 36χρονος Μάρεϊ αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα τραυματισμού την τελευταία πενταετία.

Το σκορ τη στιγμή της διακοπής ήταν: 7-6 (5), 6-7 (2), 4-6, μετά από τρεις ώρες αγώνα.

Δύο φορές πρωταθλητής του Γουίμπλεντον αλλά και χρυσός ολυμπιονίκης το 2012 στα ίδια γήπεδα, ο Μάρεϊ είχε την αμέριστη συμπαράσταση του κοινού.

Μόλις την προηγούμενη μέρα, ο Τσιτσιπάς είχε δώσει τετράωρη μάχη με τον Αυστριακό Ντομινίκ Τιμ για την πρόκριση στο δεύτερο γύρο.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του φετινού Γουίμπλεντον από την Ουκρανή Μάρτα Κόστιουκ με 2-1 σετ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter