Τένις: Τζάμπα ήττα για τον Τσιτσιπά στο Αμβούργο

Τένις: Τζάμπα ήττα για τον Τσιτσιπά στο Αμβούργο

Μέσα από τα χέρια του έχασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς τη νίκη στον τελικό του τουρνουά ΑΤΡ 500 στο Αμβούργο. Ο Έλληνας τενίστας προηγήθηκε με 5-4 στο τελευταίο σετ του αγώνα με τον Αντρέι Ρούμπλιεφ και είχε δικό του το σέρβις, αλλά έπαιξε πολύ άσχημα στο φινάλε και έχασε τα τελευταία τρία γκέιμ: 4-6, 6-3, 5-7, σε 2 ώρες και 19 λεπτά.

Ο Τσιτσιπάς έπαιζε εξαιρετικά μέχρι την τελική ευθεία αλλά κατέρρευσε ανεξήγητα. Μάλιστα ο νικητήριος πόντους του Ρώσου προήλθε από «διπλό λάθος» του αντιπάλου του. «Ο Στέφανος θα μπορούσε κάλλιστα να κερδίσει, είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, θα τα ξαναπούμε σίγουρα», είπε ο νικητής από το μικρόφωνο των διοργανωτών.

 Αυτός είναι ο 3ος φετινός του τίτλος και 5ος συνολικά, ενώ ο Τσιτσιπάς μετράει πλέον 7 χαμένους τελικούς στην καριέρα του, ίσως ο πιο …κοροϊδίστικος. Θα ήταν η πρώτη νίκη του σε 500άρι τουρνουά.

Ο Ρούμπλιεφ βρίσκεται στο 14 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ ο Τσιτσιπάς θα παραμείνει στο νούμερο 6. Το βράδυ της Δευτέρας, στην πρεμιέρα του στο παρισινό «Ρολάν Γκαρός», τον περιμένει ο Ισπανός Χάουμε Μουνάρ. Η Μαρία Σάκκαρη έχει ήδη προκριθεί στον β’ γύρο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter