Τένις: Βλέπει τελικό ο Τσιτσιπάς στο Παρίσι

Τένις: Βλέπει τελικό ο Τσιτσιπάς στο Παρίσι

Μία νίκη απέχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον τελικό του τουρνουά Μάστερς του Παρισιού, μετά τη νίκη του επί του Ρώσου Κάρεν Χατσάνοφ στο σημερινό προημιτελικό: 6-3, 6-4.

Ο φορμαρισμένος Έλληνας τενίστας κυριάρχησε στο πρώτο σετ και ξεκίνησε με «μπρέικ» το δεύτερο, οπότε έκλεισε το ματς χωρίς άγχος σε 1 ώρα και 19 λεπτά.

Στον σαββατιάτικο ημιτελικό ο 25χρονος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Βούλγαρο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ο οποίος απέκλεισε τον Πολωνό Χούρκατς με 6-1, 4-6, 6-4. Ο Ντιμιτρόφ βρίσκεται στο 17 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ ο Χατσάνοφ στο 14. Το άλλο εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής διεκδικείται από τους Νόβακ Τζόκοβιτς, Χόλγκερ Ρούνε, Αντρέι Ρούμπλιεφ και Άλεξ Ντε Μινόρ.

Ο Τσιτσιπάς, νούμερο 6 στον Κόσμο, έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους Τελικούς της ΑΤΡ. Το τουρνουά των οχτώ κορυφαίων της χρονιάς θα διεξαχθεί στο Τορίνο μεταξύ 12-19 Νοεμβρίου.

Η Μαρία Σάκκαρη ολοκλήρωσε χωρίς νίκη την προσπάθειά της στους αντίστοιχους WΤΑ Finals στο Κανκούν, αφού ηττήθηκε τα ξημερώματα από την Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα με 2-6, 3-6 σε 79 λεπτά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter