Τεντόγλου: «Ο,τι κι αν κάνουμε, δεν μπορούμε να απαλύνουμε τον πόνο των συγγενών των θυμάτων»

Τεντόγλου: «Ο,τι κι αν κάνουμε, δεν μπορούμε να απαλύνουμε τον πόνο των συγγενών των θυμάτων»

Συγκρατημένος όπως πάντα ο χρυσός πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου δήλωσε μετά την απονομή στην τηλεόραση της ΕΡΤ:

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους Ελληνες που ήταν εδώ κι έκαναν κερκίδα, το εκτιμώ πολύ αυτό. Είναι πολύ σημαντικό για μένα το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο, χαίρομαι που το πέτυχα, αν και δεν ήμουν τόσο καλός σήμερα γιατί ήταν το πρωινό ξύπνημα που με δυσκολεύει. Ειμαι ευχαριστημένος πάντως…»

Πρόσθεσε ακόμη: «Στο πρώτο άλμα συνήθως πηδάω περισσότερο. Όμως το πρωϊνό ξύπνημα είναι πολύ δύσκολο για μένα. Αν γινόταν απόγευμα ο τελικός θα μπορούσα να έχω πηδήξει σήμερα και 8μ.50. Δεν είμαι ανίκητος χάνω κι εγώ. Και σήμερα θα μπορούσα να χάσω, γιατί δεν ήμουν καλός».

Ερωτηθείς για την τραγωδία στα Τέμπη ο Τεντόγλου δήλωσε: «Είναι τραγικό αυτό που έγινε. Τι να πω; Το πιο σωστό είναι αυτό που είπε ο Νυφαντόπουλος ότι είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε αλλά κανείς δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν τους δικούς τους στα Τέμπη. Καλύτερη είναι η σιωπή, ντρέπομαι να πω ο,τιδήποτε».

Τέλος ο χρυσός άλτης μίηλσε για τον επόμενο στόχο του: «Επόμενος στόχος είναι τώρα το πανελλήνιο ρεκόρ και το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας το καλοκαίρι».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter