Θα μας τρελάνει ο Πέτσας – Δεν είδε κανένα χαμογελαστό Μητσοτάκη στην Πεντέλη

Θα μας τρελάνει ο Πέτσας – Δεν είδε κανένα χαμογελαστό Μητσοτάκη στην Πεντέλη

Ούτε χαμόγελα, ούτε χαλαρότητα ούτε τίποτα δεν είδε ο Στέλιος Πέτσας κατά τη χθεσινή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα καμένα της Πεντέλης όπως είπε μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο MEGA.

Τι κι αν οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν έδειχναν έναν πρωθυπουργό να ποζάρει χαμογελαστός με φόντο τα καμένα και να συνομιλεί σαν να μην έχει συμβεί τίποτα με πυροσβέστες και ιατρικό προσωπικό του Παίδων. Για τον Σ. Πέτσα που έχει επιλεκτική παρατηρητικότητα αποτελούν προϊόν φαντασίας του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.

Μόνο που δεν διαθέτουν την ίδια φαντασία και οι δεκάδες οργισμένοι χρήστες των social που είδαν ακριβώς αυτή την έλλειψη ενσυναίσθησης από τον πρωθυπουργό μπροστά σε μία ακόμη τραγωδία.

Κατά τα άλλα ο Στέλιος Πέτσας συνέχισε στον ίδιο πανηγυρικό τόνο για την καλή οργάνωση τον συντονισμό της κατάσβεσης κλείνοντας τα μάτια μπροστά στα περίπου 25.000 στρέμματα που έγιναν στάχτη και τα δεκάδες σπίτια που παραδόθηκαν στις φλόγες. Υπενθυμίζεται πως οι μηχανικοί του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών είχαν ελέγξει μέχρι χθες στις πληγείσες περιοχές της Αττικής συνολικά 155 κτίρια. Από αυτά 121 αφορούν σε κατοικίες, εκ των οποίων οι 37 έχουν κριθεί κατάλληλες για χρήση (κατοικήσιμες), 45 προσωρινά ακατάλληλες για χρήση (χρήζουν επισκευών) και 39 επικίνδυνες για χρήση, οι οποίες θα επανελεγχθούν.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter