Θανατηφόρα τροχαία στην παραλιακή και στο κέντρο της Αθήνας – Τέσσερις νεκροί (Videos)

Θανατηφόρα τροχαία στην παραλιακή και στο κέντρο της Αθήνας – Τέσσερις νεκροί (Videos)

Διπλή τραγωδία στην άσφαλτο, καθώς τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες ώρες σε τροχαία δυστυχήματα στην παραλιακή και την οδό Πατησίων, στο κέντρο της Αθήνας.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της στην οδό Πατησίων, στη συμβολή με την Πανεπιστημίου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι δύο αναβάτες που επέβαιναν στο όχημα. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Νωρίτερα, σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο και στην παραλιακή. Όλα έγιναν στις 11 το βράδυ της Τρίτης με δύο νεαρά άτομα να αφήνουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα.

Όπως έγινε γνωστό το όχημα που εξετράπη της πορείας του κινείτο με ταχύτητα 180χλμ την ώρα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και χτύπησε πάνω σε δέντρα και κολώνα φωτισμού. Λίγα μέτρα πιο πίσω, δύο ακόμα ΙΧ έκαναν ελιγμούς για να αποφύγουν το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το ένα να χτυπήσει στο κράσπεδο και να υποστεί μικρές υλικές ζημιές με τον οδηγό να είναι καλά στην υγεία του. Το δεύτερο ΙΧ που ακολουθούσε κινούμενο στο ρεύμα προς Πειραιά, έκανε επίσης ελιγμό με αποτέλεσμα να παρασύρει 2 πεζούς οι οποίοι ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter