Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για τη σύλληψη της Πισπιρίγκου

Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για τη σύλληψη της Πισπιρίγκου

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της σύλληψης της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης Τζωρτζίνας.

Από τη Washington Post μέχρι τον Independent, τα μεγαλύτερα διεθνή μέσα έστρεψαν την προσοχή τους στη φερόμενη ως ανθρωποκτονίας της Πάτρας.

«Μια 33χρονη γυναίκα από τη νότια Ελλάδα κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, ενώ εξετάζονται και οι θάνατοι των δυο άλλων κορών της σε διάστημα τριών ετών», αναφέρει σε άρθρο του το Associated Press.

Αναφορά στη σύλληψη της μητέρας από την Πάτρα κάνει και η ιστοσελίδα… Taiwan News, σημειώνοντας ότι «μια επιτροπή έμπειρων ιατροδικαστών θα εξετάσουν εκ νέου τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών της υπόπτου: ενός 3χρονου κοριτσιού, που πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια το 2019 και ενός βρέφους 6 μηνών, που πέθανε από άγνωστη καρδιακή ανωμαλία».

Την είδηση αναμεταδίδει και το πρακτορείο Reuters, οι Seattle Times, αλλά και η Diario Libre, μια από τις κορυφαίες εφημερίδες της Δομινικανής Δημοκρατίας και η ισπανόφωνη εφημερίδα El Nuevo Herald.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter