Θάνατος παιδιών Πάτρα: Στη ΓΑΔΑ η αδερφή και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Θάνατος παιδιών Πάτρα: Στη ΓΑΔΑ η αδερφή και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου
ΣΤΗ ΓΑΔΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ 33ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 9ΧΡΟΝΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ. Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Στη ΓΑΔΑ εμφανίστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Οι δύο γυναίκες ταξίδεψαν από την Πάτρα στην Αθήνα, προκειμένου να την επισκεφτούν την 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας στην Πάτρα.

Οι δύο γυναίκες φορώντας κουκούλες, μαύρα γυαλιά και κρατώντας τσάντες με είδη πρώτης ανάγκης και νερά εισήλθαν στην ΓΑΔΑ για να επισκεφθούν την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η Ελένη και η Δήμητρα Πισπιρίγκου έφτασαν στη ΓΑΔΑ γύρω στις 17:30 ενώ εκεί ήταν και ο δικηγόρος της κατηγορουμένης.

«Δεν το έχει κάνει η αδερφή μου» – «Ξέρω το παιδί μου» λέει η μητέρα της

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου υποστηρίζει ότι ακόμα κι αν ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε δολοφονία, ο δράστης δεν είναι η αδερφή της που αντιμετωπίζει πλέον το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από δράστη που τελούσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες η Δήμητρα Πισπιρίγκου που βρίσκεται σε κάποιο σπίτι μαζί με την μητέρα της εξακολουθεί να επικοινωνεί τηλεφωνικά και με τον “άφαντο” πατέρα των τριών παιδιών , εν διαστάσει συζύγου της αδερφής της, Μάνο Δασκαλάκη.

Μητέρα Ρούλας: «Δεν μπορώ να πιστέψω τίποτα – Ξέρω το παιδί μου»

Στο μεταξύ, ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος μίλησε με την μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, σχετικά, με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει η κόρη της. Αυτό το όποιο υποστηρίζει η ίδια είναι πως δεν πιστεύει όσα λέγονται καi αρνείται να δεχτεί πως η κόρη της δολοφόνησε την εγγονή της.

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε ο κόσμος και αντηχούν μέσα στο κεφάλι μου γιατί ξέρω το παιδί μου. Δε θα το υπερασπιστώ γιατί είναι παιδί μου αλλά είναι το παιδί που εγώ μεγάλωσα πατέρας και μάνα μαζί»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter