Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Αμετακίνητη η Ρούλα Πισπιρίγκου – Τι δήλωσε στον νέο δικηγόρο

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Αμετακίνητη η Ρούλα Πισπιρίγκου – Τι δήλωσε στον νέο δικηγόρο

Αμετακίνητη και ανήξερη φαίνεται πως παραμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου σε ότι αφορά τα ερωτήματα που της θέτουν σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, στην συνάντηση με τον νέο δικηγόρο της, Κωνσταντίνο Ζάρδα, εμφανίστηκε απόλυτη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να ισχυρίζεται πως δεν σκότωσε την κόρη της και πως δεν έχει ιδέα για το τι είναι η κεταμίνη, η ουσία δηλαδή που ανιχνεύθηκε στον οργανισμό της εννιάχρονης και σύμφωνα με τα ευρήματα προκάλεσε τον μαρτυρικό θάνατό της.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχθηκε να είναι ο Κ. Ζάρδας ο δικηγόρος της, ενώ θα έχει και δεύτερο, τον κ. Όθωνα Παπαδόπουλο, κάτι που σημαίνει πως την Δευτέρα θα απολογηθεί έχοντας στο πλευρό της δύο δικηγόρους.

Καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας από την Πισπιρίγκου όταν ήταν σχεδόν ενός έτους

Μία νέα σημαντική αποκάλυψη σχετικά με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα ήρθε νωρίτερα στο «φως» της δημοσιότητας από το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλο που μεταδόθηκε στην εκπομπή “Live News” στο MEGA.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον Οκτώβριο του 2014, όταν η Τζωρτζίνα ήταν σχεδόν ενός έτους, είχε γίνει καταγγελία σε Οργανισμό από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος του ζευγαριού για κακοποίηση του παιδιού. Ο Οργανισμός απευθύνθηκε στο δήμο της Πάτρας και ακολούθησε επίσκεψη κοινωνικών λειτουργών στο σπίτι της οικογένειας, ωστόσο φαίνεται πως ο έλεγχος ήταν ανεπαρκής.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης από την πλευρά τους υποστήριξαν ότι όλα αυτά ήταν κακοήθειες και η έρευνα σταμάτησε, χωρίς καν το μωρό να εξεταστεί από ιατροδικαστή!

Μάλιστα, όταν έφτασαν οι αρμόδιοι φορείς στο σπίτι, οι γονείς φέρεται να απάντησαν ότι η καταγγελία έγινε από τρίτους, οι οποίοι… ζήλευαν την οικογένεια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter