Θεσσαλονίκη: Δεύτερη ομοφοβική επίθεση σε ένα από τα θύματα της επίθεσης του Σαββάτου

Θεσσαλονίκη: Δεύτερη ομοφοβική επίθεση σε ένα από τα θύματα της επίθεσης του Σαββάτου

Συνελήφθη 32χρονος για εξύβριση ΛΟΑΤΚΙ ατόμου, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Το θύμα της νέας ομοφοβικής επίθεσης είναι ένα από τα δύο άτομα που δέχτηκαν επίθεση το βράδυ του Σαββάτου, στην πλατεία Αριστοτέλους.

Η σύλληψη του 32χρονου έγινε μετά από έγκληση που υπέβαλε το ΛΟΑΤΚΙ άτομο. Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Δευτέρας.

Την υπόθεση διερευνά το τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο, ομάδα νεαρών επιτέθηκε αρχικά λεκτικά σε δύο άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, ηλικίας 21 ετών. Λίγο αργότερα, συγκεντρώθηκαν δεκάδες άτομα και συνέχισαν να τα προπηλακίζουν. Μάλιστα κάποιοι πέταξαν μπουκάλια, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί τραυματισμός.

Οι εννέα από τους 21 συλληφθέντες που ήταν ενήλικοι οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι τις 22 Μαρτίου. Οι υπόλοιποι 12 συλληφθέντες είναι ανήλικοι και είχαν ήδη αφεθεί ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Φρίκη με υπόθεση παιδικής πορνογραφίας – 36χρονος είχε πέντε σκληρούς δίσκους με παιδιά δημοτικού

«Αδέσποτα Κορμιά»: Αντιφαστιστική συγκέντρωση με πανό έξω από το Ολύμπιον – Τους απώθησαν τα ΜΑΤ (Video)

Βουλή: Τρία χρόνια από τον θάνατο του Ιάσονα – «Σκότωσαν τον γιο μου για να γλυτώσουν τρία λεπτά χρόνο» λέει η μητέρα του στο Documento

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter