Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακό μπλακ άουτ λόγω γυρισμάτων της ταινίας του Μπαντέρας (Photos & Video)

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακό μπλακ άουτ λόγω γυρισμάτων της ταινίας του Μπαντέρας (Photos & Video)

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίζονται στη Βούλγαρη εξαιτίας των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες της ταινίας «The Enforcer» με τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Όπως είχε ανακοινωθεί από την Τροχαία Θεσσαλονίκης, από τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης έως τις 5 το πρωί της Πέμπτης θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην περιφερειακή οδό, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ12 (Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης – Μουδανίων) έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ι. Πρασακάκη (έξοδος Πανοράματος), στο ρεύμα πορείας προς δυτικά.

Η τροχαία Θεσσαλονίκης ήδη έχει τοποθετήσει σχετικές προειδοποιητικές κορδέλες για την απαγόρευση της κυκλοφορίας, με συνέπεια την ταλαιπωρία εκατοντάδων οδηγών που κατευθύνονται προς το κέντρο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών (ρεύμα προς Χαλκιδική) και στον αμέσως επόμενο κόμβο περί το 1χλμ νότια προς Καλαμαριά / Φοίνικα (οδός Μαρίνου Αντύπα) θα εισέρχονται στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων, μέσω της οποίας θα κατευθύνονται προς την οδό Κ. Καραμανλή και ακολούθως στην Περιφερειακή Οδό από τον Α/Κ Τριανδρίας.

πηγή: thesstoday.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter