Θρίλερ με τις έδρες στη Βουλή: Πληροφορίες για μεγάλη καραμπόλα

Θρίλερ με τις έδρες στη Βουλή: Πληροφορίες για μεγάλη καραμπόλα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επίκειται μεγάλο ντόμινο αλλαγών σε σχέση με τις έδρες των κομμάτων μετά και τη γνωστοποίηση των επίσημων αποτελεσμάτων από την ανώτατη εφορευτική επιτροπή.

Κατ΄ αρχάς, μόνος χαμένος φαίνεται να βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τελικά θα βρεθεί με 47 βουλευτές και όχι 48. Κι αυτό γιατί φαίνεται πως χάνει την έδρα στις Σέρρες, η οποία καταλήγει στη ΝΔ και τον Θ. Λεονταρίδη.

Η ΝΔ φαίνεται να χάνει έδρα στα Ιωάννινα, η οποία πάει στο ΚΚΕ και τον Ν. Έξαρχο. Τουτέστιν, ο πρώην υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γ. Αμυράς, μένει εκτός Βουλής. Παράλληλα, χάνει κι άλλη έδρα από το Επικρατείας, με την Μαρία Πολύζου να μένει εκτός και την έδρα να πηγαίνει στην Πλεύση Ελευθερίας.

Το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου φέρεται να χάνει στη Β΄ Πειραιά, με αποτέλεσμα ο Γ. Τραγάκης να σιδερώνει το καλό κοστούμι για την ορκωμοσία της Δευτέρας.

Επίσης, η Νίκη φαίνεται να χάνει έδρα από την Α΄ Αθάνας και αυτή καταλήγει στη ΝΔ, κάτι που σημαίνει ότι μπαίνει στη Βουλή ο πρώην υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος.

Ταυτόχρονα, η Νίκη κερδίζει έδρα στη Δυτική Αττική και πετιέται έξω το υπόδικο πρώην στέλεχος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτης Πουλής.

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές τα αποτελέσματα από την Ανώτατη Εφορευτική Επιτροπή δεν έχουν αποσταλεί στο υπουργείο Εσωτερικών, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι η Βουλή . δεν έχει στείλει ακόμα προσκλήσεις στους νέους βουλευτές για ορκωμοσία της Δευτέρας, αφού δεν υπάρχουν επίσημα αποτελέσματα.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter