Της έχει πάρει τον… αέρα, ο ΠΑΟΚ νίκησε (1-0) για άλλη μία φορά την ΑΕΚ

Της έχει πάρει τον… αέρα, ο ΠΑΟΚ νίκησε (1-0) για άλλη μία φορά την ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε για άλλη μία φορά την κάκιστη ΑΕΚ (1-0) και μείωσε στους 10 βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή. Η Ενωση βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ωστόσο την πλησίασαν Αρης και Παναθηναϊκός.

Η ΑΕΚ έχει να νικήσει τον ΠΑΟΚ στην έδρα της από τις 5 Νοεμβρίου 2017, 1-0 (25’ σουτ Λιβάγια). Από τότε ο ΠΑΟΚ έχει φύγει εφτά φορές αήττητος για το πρωτάθλημα, με πέντε ισοπαλίες και δύο νίκες. Αν προσθέσουμε και τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου το αήττητο του ΠΑΟΚ φτάνει τους εννέα αγώνες.

Το πρώτο ημίχρονο στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ είχε πολλές και αδικαιολόγητες φωνές για τη διαιτησία και γενικά το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά. Υπήρχε ένταση και πάθος, χωρίς μεγάλες φάσεις στις εστίες.

Στο 13’ η Ενωση έχασε την πρώτη της ευκαιρία. Ο Αμραμπατ έκανε το παράλληλο γύρισμα, αλλά ο Τσούμπερ δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή.

Στο 19’ οι Αμραμπατ , Κριχόβιακ δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Πασχαλάκη, ενώ άστοχος ήταν και ο Μιτρίτσα στο 36’.

Στο 44’ ο Κριχόβιακ ευνοήθηκε από τις κόντρες, όμως από το σουτ που έκανε η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 50’. Ο Μιτρίτσα με κάθετη πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Τσόλακ με τον Στάνκοβιτς και ο Κροάτης φορ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (0-1).

Στο 64’ ο Δικέφαλος του Βορρά έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ. Ο Ζίβκοβιτς «έσπασε» την μπάλα δεξιά στον ολομόναχο Τσιγγάρα, αλλά ο Στάνκοβιτς αποσόβησε τον κίνδυνο.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 87’. Ο Λιβάι Γκαρσία έκανε τη σέντρα, ο Σιμάνσκι με «τακουνάκι» προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στην εστία, χωρίς αποτέλεσμα.

 

Αποδοκιμασίες

 

Οι οπαδοί της ΑΕΚ αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες της. Ακούστηκαν αρκετά συνθήματα με τον Σέρχιο Αραούχο να ζητάει με τα χέρια του συγγνώμη από τους φίλους της Ενωσης για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Μπούρχαρντ (Δανίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τσιγγάρα, Ζαμπά, Iγκανσον.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μισελέν (84’ Ρότα), Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Κριχόβιακ, Χατζισαφί (71’ Σιμάνσκι), Άμραμπατ, Τσούμπερ (84’ Ανσαριφάρντ), Μάνταλος (57’ Λιβάι Γκαρσία), Αραούχο.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Ζαμπά (76’ Τέιλορ), Μιτρίτσα (67’ Μπίσεσβαρ), Τσόλακ (85’ Ακπομ).

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter