Το ήθος της Μαρίας Σπυράκη: Όταν κατέθετε ότι το Documento συκοφαντεί τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Το ήθος της Μαρίας Σπυράκη: Όταν κατέθετε ότι το Documento συκοφαντεί τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Μπορεί μετά το αίτημα για την άρση της ασυλίας της από τον ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, να ανεστάλη η κομματική ιδιότητα της ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη, αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι η ίδια δεν βρίσκεται κοντά στο πρωθυπουργικό περιβάλλον ή ορθότερα κοντά στην πρωθυπουργική οικογένεια.

Η Μαρία Σπυράκη, προσφάτως επισκέφθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι η ευρωβουλευτής θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές στην Α’ Θεσσαλονίκης. Μάλιστα κατά τη συνήθειά της, φορούσε ρούχα της εταιρίας Zeus & Dione ιδρύτρια της οποία είναι η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Οι σχέσεις της ευρωβουλευτή με την οικογένεια Μητσοτάκη όμως δεν πιστοποιούνται μόνο απ’ αυτό. Κυρίως πιστοποιούνται από το γεγονός ότι προ ετών είχε καταθέσει ενόρκως για λογαριασμό της Μαρέβας Γκραμπόφσκι σε αγωγή που είχε καταθέσει εκείνη σε βάρος του Κώστα Βαξεβάνη και του Documento.

Για τις αποκαλύψεις εκείνες, για το γεγονός δηλαδή ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέκρυπτε από τη δήλωση πόθεν έσχες του, περιουσιακά στοιχεία της συζύγου του και τον ισχυρισμό του ζεύγους Μητσοτάκη ότι αυτό συνέβαινε επειδή βρίσκονταν σε διάσταση, το Documento αθωώθηκε. Έχει όμως σημασία να θυμηθεί κανείς τι είχε καταθέσει η κυρία Σπυράκη.

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ, η οποία σήμερα βρίσκεται υπό δικαστικό έλεγχο για το επίδομα αλλοδαπής που φαίνεται να λάμβανε παρανόμως συνεργάτης της, έλεγε ότι η κυρία Γκραμπόφσκι είναι μια γυναίκα εξαίρετου ήθους και ότι το πρωτοσέλιδο Documento ήταν «εξόχως συκοφαντικό».

Συνεχίζοντας, η Μαρία Σπυράκη ανέφερε ότι ο εκδότης του Documento, δημοσίευε συκοφαντικά άρθρα και τον κατηγορούσε ότι φρόντισε να καταστήσει τα αντικειμενικά ψευδή γεγονότα, εν γνώσει του ψεύδους τους, γνωστά όχι μόνο στους αναγνώστες της εφημερίδας αλλά και σε όλο ραδιοτηλεοπτικό και διαδικτυακό κοινό.

Η ευρωβουλευτής έκανε λόγο για κατασυκοφάντηση της κυρίας Γκραμπόφσκι από τον Κώστα Βαξεβάνη και έκανε λόγο για χειραγωγούμενη και αήθη δημοσιογραφία, η οποία εμφορείται από συγκεκριμένα εμφανή πολιτική κίνητρα, όπως είναι η κατασυκοφάντηση της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε αντανακλαστικά να τρωθεί η δημόσια εικόνα του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter