Το «μανιφέστο» του βομβιστή της Τεκτονικής Στοάς

Το «μανιφέστο» του βομβιστή της Τεκτονικής Στοάς

Σε μια απολογία μανιφέστο προχώρησε ο 61χρονος Γ.Λ., ο οποίος συνελήφθη για εμπρηστικές επιθέσεις και απόπειρες επιθέσεων στο κτίριο της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το Ειρηνοδικείο Κορωπίου. Ο 61χρονος ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Αναφορικά με την απόφασή μου για το χτύπημα στη Μασονική Στοά στην οδό Σουρμελή έχει να κάνει με την προσπάθεια της Κυβέρνησης να οδηγήσει τη χώρα σε περιπέτειες, με τον κίνδυνο απώλειας της Εθνικής κυριαρχίας στο δικαστήριο της Χάγης. Η απόφαση αυτή έχει υπαγορευτεί, με βάση δηλώσεις του δημοσιογράφου κυρίου Κ…, από τη Μυστική Λέσχη Αθηνών».

Ο ίδιος μάλιστα στις 2 Μαρτίου, είχε προσπαθήσει να πυρπολήσει τα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής χρησιμοποιώντας εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια πυροδότησε εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο του Ειρηνοδικείου στο Κορωπί. Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν υλικές ζημιές στην πρόσοψη του κτιρίου. Για την 1η από τις δύο ενέργειες, η οποία δεν ολοκληρώθηκε, καθώς έγινε αντιληπτός από περίοικο, ανέφερε στην προανακριτική του απολογία τα εξής:

«Πήρα την απόφαση να κάνω αυτή τη συμβολική ενέργεια λόγω του διεφθαρμένου συστήματος εκπαίδευσης που έχει επιβληθεί στα ελληνικά σχολεία και ειδικότερα στο συγκεκριμένο κτίριο, επειδή είχα δεχθεί τον εμπαιγμό από τον διευθυντή σε ότι αφορά στην παραβίαση ελευθερίας και προσωπικών δεδομένων που είχε υποστεί η κόρη μου από το παράνομο ερωτηματολόγιο το έτος 2019».

Ο 61χρονος, ο οποίος αυτοαποκαλείται «Θεματοφύλακας του Συντάγματος» και επικαλείται το άρθρο 120, το οποίο, όπως είπε, «του δίνει το δικαίωμα να αυτενεργήσει», έξι ημέρες πριν τη σύλληψή του ο Γ. Λ. στην σελίδα στο facebook είχε κάνει ανάρτηση στην οποία έγραφε:

«Η ΜΑΣΟΝΙΑ KAI H ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Η “ΕΚΔΙΚΗΣΗ” ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. .

ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ».

Ο ίδιος παρέπεμπε σε ένα μπλογκ, στο οποίο εμφανίζεται πάλι ο ίδιος να απευθύνεται στους “εν Χριστώ αδελφούς”, τους οποίους υποτίθεται πως ενημερώνει για τη μασονία, ενώ τονίζει ότι έρχεται η πτώση της στην Ελλάδα και μοιραία αυτή θα συμπαρασύρει τη μασονία παγκοσμίως.

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη 61χρονος για τους εμπρηστικούς μηχανισμούς στην Τεκτονική Στοά στην Αχαρνών

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter