Το τερμάτισε η Βούλτεψη: Παρουσίασε τουρκικό δημοσίευμα ως θέση του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Το τερμάτισε η Βούλτεψη: Παρουσίασε τουρκικό δημοσίευμα ως θέση του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Εκτεθειμένη βρίσκεται για ακόμη μια φορά η Νέα Δημοκρατία αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά, μετά τους ισχυρισμούς στους οποίους προέβη στον «αέρα» του ΣΚΑΪ η υποψήφια του κόμματος, Σοφία Βούλτεψη.

Συγκεκριμένα, η ίδια κρατώντας μια κόλλα Α4 παρουσίασε ένα δημοσίευμα του τουρκικού Τύπου ως δήθεν θέση του ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με το ζήτημα της Ροδόπης, κάνοντας λόγο για κείμενο του ΣΥΡΙΖΑ από το 2015, ωστόσο ακριβώς δίπλα της βρισκόταν ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης ο οποίος γκρέμισε αμέσως το αφήγημα της Σοφίας Βούλτεψη, εξηγώντας ότι το συγκεκριμένο κείμενο δεν είναι θέση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ένα τουρκικό δημοσίευμα που αφορούσε στις εκλογές.

«Στις εκλογές του 2015 είχε κυκλοφορήσει με ένα φυλλάδιο στο οποίο αναφέρεται και στα θέματα του συλλογικού αυτοπροσδιορισμού και στην εκλογή των μουφτήδων, είχε μέσα στο φυλλάδιό του… Είναι στα τούρκικα, έχει μεταφραστεί», είπε η Σοφία Βούλτεψη, με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να της απαντά πως «είναι ένα άρθρο που αφορά τις εκλογές στην Τουρκία, έχει στο background μια φωτογραφία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά προφανώς δεν είναι κείμενο του ΣΥΡΙΖΑ».

Εντυπωσιακή, πάντως, ήταν η αντίδραση της κ. Βούλτεψη η οποία επέμεινε «είναι κείμενο του ΣΥΡΙΖΑ» με τον κ. Μαμουλάκη να επανέρχεται αναφέροντας πως «τυχαίνει να γνωρίζω την τουρκική γλώσσα».

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε την αντιπαράθεση μέσω Twitter παραθέτοντας και το σχετικό βίντεο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter