Τουρκία: Ξαφνική αδιαθεσία του Ερντογάν σε ζωντανή μετάδοση – Διεκόπη προσωρινά η συνέντευξη (Videos)

Τουρκία: Ξαφνική αδιαθεσία του Ερντογάν σε ζωντανή μετάδοση – Διεκόπη προσωρινά η συνέντευξη (Videos)

Με απρόοπτα κύλησε η συνέντευξη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα τηλεοπτικά δίκτυα Kanal 7 και Ulke TV. Η προβολή της συνέντευξης διεκόπη ξαφνικά, καθώς ο πρόεδρος της γειτονικής χώρας αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά την έναρξη της συνέντευξης, ο δημοσιογράφους διέκοψε την ερώτησή του ζητώντας διάλειμμα για διαφημίσεις, ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να σηκωθεί από την καρέκλα του. Έπειτα, η μετάδοση διεκόπη απότομα για διαφημιστικό διάλειμμα, με τις τηλεοπτικές κάμερες να μη δείχνουν προς το μέρος του Τούρκου προέδρου.

Το εν λόγω περιστατικό προκάλεσε «συναγερμό» στη γειτονική χώρα στα δέκα λεπτά που μεσολάβησαν μέχρι τη λήξη του διαφημιστικού διαλείμματος. Έπειτα, ο Ερντογάν επανεμφανίστηκε εξηγώντας ότι έχει υποστεί κόπωση από την προεκλογική εκστρατεία και πως ταλαιπωρούταν με κάποια ίωση.

Παράλληλα, ανέφερε πώς δεν ήθελε να ακυρώσει την προγραμματισμένη τηλεοπτική παρουσία του, εφόσον είχε δώσει την υπόσχεσή του.

Μεταξύ όσων έστειλαν μηνύματα ευχόμενοι ταχεία ανάρρωση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ήταν και ο πολιτικός του αντίπαλος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, αλλά και η Μεράλ Ακσενέρ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter