Τραγωδία στη Λιβύη: Εξηγήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα ασφαλείας και την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ για «ελαφρούς τραυματισμούς»

Τραγωδία στη Λιβύη: Εξηγήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα ασφαλείας και την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ για «ελαφρούς τραυματισμούς»

Εξηγήσεις και ενημέρωση για τόσο για τα μέτρα ασφαλείας όσο και για την αρχική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, που έκανε λόγο για «ελαφρούς τραυματισμούς», ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με ανακοίνωσή του μετά το τραγικό συμβάν στη Λιβύη με απολογισμό 5 νεκρούς από την ελληνική αποστολή που είχε φτάσει στη χώρα για να παράσχει ανθρωπιστική βοήθεια.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στη Λιβύη: Πέντε οι νεκροί της ελληνικής αποστολής – Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις (Video)

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού εκφράζει τη θλίψη και την οδύνη του για τους θανάτους, ζητά «ενημέρωση από την κυβέρνηση για τις συνθήκες του δυστυχήματος και ειδικότερα για τα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί» και όπως επίσης: «αναμένουμε να ενημερωθούμε για τους λόγους που το ΓΕΕΘΑ εξέδωσε ανακοίνωση χθες στις 19:35 με αναφορά σε «ελαφρούς τραυματισμούς», ενώ η είδηση του θανάτου μελών της αποστολής αποκαλύφθηκε από τα διεθνή ΜΜΕ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για τον θάνατο τριών στελεχών των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και δύο πολιτών, μελών της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, καθώς και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειές τους. Παράλληλα, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Αναμένουμε το συντομότερο ενημέρωση από την κυβέρνηση για τις συνθήκες του δυστυχήματος και ειδικότερα για τα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί για τη μετακίνηση της αποστολής σε εμπόλεμη ζώνη που είχε πληγεί βαρύτατα από την καταιγίδα Daniel, με χιλιάδες νεκρούς. Επιπλέον αναμένουμε να ενημερωθούμε για τους λόγους που το ΓΕΕΘΑ εξέδωσε ανακοίνωση χθες στις 19:35 με αναφορά σε «ελαφρούς τραυματισμούς», ενώ η είδηση του θανάτου μελών της αποστολής αποκαλύφθηκε από τα διεθνή ΜΜΕ».

Δείτε επίσης: Τραγωδία στη Λιβύη: Εξετάζεται η περίπτωση επίθεσης αυτοκτονίας κατά της ελληνικής αποστολής (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter