Η κυβέρνηση Μητσοτάκη σπέρνει τον θάνατο – 18 άνθρωποι απανθρακώθηκαν έξω από την Αλεξανδρούπολη

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη σπέρνει τον θάνατο – 18 άνθρωποι απανθρακώθηκαν έξω από την Αλεξανδρούπολη

Σε τραγωδία εξελίσσεται η πυρκαγιά που κατακαίει από τη Δευτέρα την περιοχή της Αλεξανδρούπολης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της πυροσβεστικής στο documentonews έχουν εντοπιστεί 18 απανθρακωμένοι. Σύμφωνα με πληροφορίες οι απανθρακωμένοι άνθρωποι βρέθηκαν στα νότια του Άβαντα σε περιοχή με μαντριά.

Την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη στηρίζεται αποκλειστικά και σε αυτήν την κυβερνητική της θητεία στην τελειοποίηση του δόγματος των εκκενώσεων με τον κρατικό μηχανισμό να βρίσκεται σε ετοιμότητα και επιφυλακή μόνο όταν είναι να ηχήσει το 112, για να πει στους κατοίκους που απειλείται τόσο η ίδια τους η ζωή από την πύρινη λαίλαπα όσο και η περιουσία τους, στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης συντελέστηκε μια ανείπωτη τραγωδία. 18 άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί δείχνοντας με τον πιο τραγικό τρόπο πως δεν υπάρχει καμία ουσιαστική προστασία της ανθρώπινης ζωής. Και όλα αυτά ενώ τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και οι υπουργοί της κυβέρνησής του είναι εξαφανισμένοι.

Στο μεταξύ, από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης έχει εξαπολυθεί ένα κύμα προπαγάνδας σύμφωνα με το οποίο οι απανθρακωμένοι άνθρωποι βρέθηκαν μέσα στο δάσος της Δαδιάς, προσπαθώντας να πείσουν τους πολίτες ότι αυτοί πιθανόν να ευθύνονται για τη φωτιά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter