Τραμπ: Απορρίφθηκαν τρεις κατηγορίες για απόπειρα ανατροπής του εκλογικού αποτελέσματος

Τραμπ: Απορρίφθηκαν τρεις κατηγορίες για απόπειρα ανατροπής του εκλογικού αποτελέσματος

Στην απόρριψη ορισμένων εκ των κατηγοριών που είχαν απαγγελθεί στον Ντόναλντ Τραμπ και σε ορισμένους από τους συγκατηγορουμένους του για την απόπειρα ανατροπής του εκλογικού αποτελέσματος στην Πολιτεία της Τζόρτζια, απορρίφθηκαν την Τετάρτη 13 Μαρτίου από τον δικαστή που επιβλέπει τη σχετική δίκη

Απορρίπτοντας συνολικά έξι κατηγορίες, ο δικαστής της κομητείας Φούλτον, Σκοτ Μακάφι, ανέφερε ότι ο ισχυρισμός των εισαγγελέων ότι οι κατηγορούμενοι επιχείρησαν να εξαναγκάσουν αξιωματούχους να παραβούν τον όρκο τους δεν ήταν αρκετά λεπτομερής.

Οι τρεις από τις κατηγορίες βάραιναν τον Τραμπ, τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για τις εκλογές του Νοεμβρίου. Η βασική κατηγορία του εκβιασμού, που έχει απαγγελθεί στον Τραμπ και όλους τους συγκατηγορουμένους του, παραμένει σε ισχύ.

Ο Μακάφι πρόκειται να εκδώσει σύντομα μια πολυαναμενόμενη απόφαση για το αν η εισαγγελέας που είχε αναλάβει την υπόθεση, η Φάνι Γουίλις, θα πρέπει να εξαιρεθεί λόγω του ερωτικού δεσμού που διατηρούσε με έναν δικηγόρο τον οποίο προσέλαβε για να αναλάβει τη διαδικασία της δίωξης των κατηγορουμένων.

Δείτε επίσης: Οι ΗΠΑ αντιμέτωπες με ιστορική πρωτιά του Τραμπ

Τραμπ: Υπόσχεται ότι θα απελευθερώσει τους καταδικασμένους για το Καπιτώλιο, εάν εκλεγεί

Όρμπαν: «Oύτε ένα σεντ» δεν θα δώσει ο Τραμπ στην Ουκρανία εάν εκλεγεί

ΗΠΑ: Ο Τραμπ συνεχίζει την παράδοση της οικογενειοκρατίας- Έβαλε τη νύφη του συμπρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικάνων

Μπάιντεν: «Δεν θα υποκλιθώ στον Πούτιν – Επικίνδυνος ο Τραμπ»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter