Tρεις πνιγμοί μέσα σε ένα 24ωρο σε όλη τη χώρα

Tρεις πνιγμοί μέσα σε ένα 24ωρο σε όλη τη χώρα

Tρεις συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους από πνιγμό στη θάλασσα το 24ωρο που πέρασε.

Χθες, το πρωί, ο Λιμενικός Σταθμός Χάλκης, ενημερώθηκε για την ύπαρξη αλλοδαπού λουόμενου σε δυσχερή θέση στη θαλάσσια περιοχή του λιμένα ν. Χάλκης. Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν στελέχη Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 73χρονος αλλοδαπός, είχε ανασυρθεί από τη θάλασσα και δεχόταν τις πρώτες βοήθειες.

Κατόπιν των προαναφερθέντων, διαπιστώθηκε ο θάνατος του 73χρονου από ιατρό του Περιφερειακού Ιατρείου Χάλκης, ο οποίος βρισκόταν στο εν λόγω σημείο.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Σε ανάλογο περιστατικό, απογευματινές ώρες χθες, το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Σταυρού του Λιμεναρχείου Ιερισσού ενημερώθηκε για την ύπαρξη ημεδαπής λουόμενης χωρίς τις αισθήσεις της, στη θαλάσσια περιοχή Ασπροβάλτας Θεσσαλονίκης. Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν στελέχη Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. με περιπολικό όχημα από ξηράς, όπου διαπιστώθηκε ότι η 74χρονη, εξήλθε μόνη της από τη θάλασσα και έχασε τις αισθήσεις της στην παραλία. Κατόπιν προσπαθειών ανάνηψης από πλήρωμα του ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε ο θάνατος της ανωτέρω, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ”ΑΧΕΠΑ”.

Τέλος μετά από ενημέρωση, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, έσπευσε στη θαλάσσια περιοχή Αλυκή ν. Θάσου καθώς υπήρξε περιστατικό με 74χρονη στην οποία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη γιατρό. Ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η άτυχη γυναίκα παρελήφθη από πλήρωμα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter