Τσίπρας για Δίστομο: Καμία ακροδεξιά, φασιστική, ναζιστική θεώρηση δεν μπορεί να γίνει ανεκτή

Τσίπρας για Δίστομο: Καμία ακροδεξιά, φασιστική, ναζιστική θεώρηση δεν μπορεί να γίνει ανεκτή

«Η σφαγή του Διστόμου, τα εγκλήματα των Ναζί είναι εγγεγραμμένα στη συλλογική μνήμη, όχι μόνο για να μην ξεχνάμε το παρελθόν αλλά και για να επαγρυπνούμε για το μέλλον: Καμία ακροδεξιά, φασιστική, ναζιστική θεώρηση -όπως και αν ονομαστεί και όσο «καινούργια ρούχα» και αν ενδυθεί- δεν μπορεί να γίνει ανεκτή».

Αυτό υπογράμμισε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την σημερινή ημέρα, 10η Ιουνίου, η οποία έχει καταγραφεί για πάντα στην ιστορία και τις συνειδήσεις του ελληνικού λαού.

Καταλήγοντας τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:  «Τιμούμε την Εθνική Αντίσταση και είμαστε εδώ, δίπλα στην κοινωνία, για να μην ξαναζήσει η χώρα μας αλλά και η παγκόσμια κοινότητα τέτοιες στιγμές οδύνης».

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

Η 10η Ιουνίου έχει καταγραφεί για πάντα στην Ιστορία και τις συνειδήσεις μας.
Η σφαγή του Διστόμου, τα εγκλήματα των Ναζί είναι εγγεγραμμένα στη συλλογική μνήμη, όχι μόνο για να μην ξεχνάμε το παρελθόν αλλά και για να επαγρυπνούμε για το μέλλον: Καμία ακροδεξιά, φασιστική, ναζιστική θεώρηση -όπως και αν ονομαστεί και όσο «καινούργια ρούχα» και αν ενδυθεί- δεν μπορεί να γίνει ανεκτή.
Τιμούμε την Εθνική Αντίσταση και είμαστε εδώ, δίπλα στην κοινωνία, για να μην ξαναζήσει η χώρα μας αλλά και η παγκόσμια κοινότητα τέτοιες στιγμές οδύνης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter