Τζανακόπουλος στη Βουλή: Ο Μητσοτάκης να κάνει τον Γεωργιάδη να σιωπήσει ή να τον αποπέμψει

Τζανακόπουλος στη Βουλή: Ο Μητσοτάκης να κάνει τον Γεωργιάδη να σιωπήσει ή να τον αποπέμψει

Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αποδεικνύεται η δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη περί χρηματισμού των Τσίπρα – Πολάκη από φαρμακευτικές εν είδει απάντησης στις πιέσεις που δεχόταν να αποσαφηνίσει το πολιτικό πρόσωπο που πήρε λεφτά από τη Novartis, όπως δήλωσε ο ίδιος στο ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης.

«Υπερβαίνει τα όρια της πολιτικής σύγκρουσης η δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στην Ολομέλεια, στηλιτεύοντας το γεγονός ότι ο υπουργός Ανάπτυξης απουσιάζει από την αίθουσα για να κάνει την τρίτη του σημερινή εμφάνιση σε μέσα ενημέρωσης παρότι συζητείται στη Βουλή το νομοσχέδιο που έχει καταθέσει ο ίδιος.

«Αναρωτιέται κανείς αν πρέπει να βάλει τα κλάματα ή να γελάσει» σχολίασε για τη δήλωση του αντιπροέδρου της ΝΔ και υποστήριξε πως ο Άδωνης Γεωργιάδης πρέπει να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Κατά τον Δ. Τζανακόπουλου, το θέμα αφορά πρωτίστως τον Κυρ. Μητσοτάκη, ο οποίος οφείλει είτε να αναγκάσει τον υπουργό του να σταματήσει να κάνει τέτοιες δηλώσεις είτε να τον αποπέμψει.

«Μας κοροϊδεύετε χωρίς καμία συστολή»

Ως προς την άρση της υποχρέωσης των ιδιοκτητών καναλιών να εκπέμπουν σε high definition που δρομολογεί η κυβέρνηση με τροπολογία που κατατέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε πως η κυβέρνηση κοροϊδεύει τη Βουλή χωρίς καμία συστολή. «Πείτε μας τουλάχιστον: ¨θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε ρουσφέτια στους καναλάρχες για να μας λιβανίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ¨» επισήμανε με αρκετή δόση πολιτικής ειρωνείας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter