Β. Κόκκαλης: «Με σεβασμό στη Δικαιοσύνη, η κοινωνία περιμένει απόδοση των ευθυνών»

Β. Κόκκαλης: «Με σεβασμό στη Δικαιοσύνη, η κοινωνία περιμένει απόδοση των ευθυνών»
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

«Με απόλυτο σεβασμό στη Δικαιοσύνη, δηλώνουμε ότι η κοινωνία περιμένει έγκαιρη και δίκαιη απόδοση των ευθυνών, αλλά και ενημέρωση για τις ευθύνες των πολιτικών προσώπων», δήλωσε ο βουλευτής Λάρισας και εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Εξεταστική Επιτροπή για τη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών, Βασίλης Κόκκαλης, με αφορμή την κοινή ανακοίνωση της προέδρου και της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου σχετικά την δικαστική αντιμετώπιση της υπόθεσης.

Ο Άρειος Πάγος το πρωί της Πέμπτης εξέδωσε ανακοίνωση για τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν μετά τη συγκλονιστική κατάθεση της Μαρίας Καρυστιανού στην Εξεταστική. Λίγες ώρες νωρίτερα, το απόγευμα της Τετάρτης το Ευρωκοινοβούλιο αποδοκίμασε με τον πλέον ηχηρό τρόπο τις πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη στηλιτεύοντας την υποβάθμιση του Κράτους Δικαίου.

Μάλιστα το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου κάνει αναφορά στα Τέμπη. Κάνει λόγο για έλλειψη πολιτικής αμεροληψίας στην κοινοβουλευτική έρευνα για την καταστροφή του τρένου.

Διαβάστε επίσης: Θίχτηκε η Δικαιοσύνη από τα δημοσιεύματα για τα Τέμπη αλλά όχι από το ψήφισμα – «χαστούκι» για το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα

Ευρωκοινοβούλιο: Υποκλοπές, Τέμπη, αστυνομική βία και ελευθερία του Τύπου στο ψήφισμα κόλαφο για τον Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter