Βαλμπουενά, Σισέ για Τούμπα: «Τρομακτική ατμόσφαιρα»

Βαλμπουενά, Σισέ για Τούμπα: «Τρομακτική ατμόσφαιρα»

Για την ατμόσφαιρα της γεμάτης Τούμπας μίλησαν δύο πρώην ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ, ο Ματιέ Βαλμπουενά και ο Τζιμπρίλ Σισέ, ενόψει του αποψινού αγώνα του ΠΑΟΚ με την γαλλική ομάδα στα προημιτελικά του Conference League. «Τις βραδιές των αγώνων, η ατμόσφαιρα είναι τρομακτική από το ζέσταμα. Έχω αγωνιστεί και σε πιο ζεστές ατμόσφαιρες, σε ευρωπαϊκούς αγώνες ή στην Τουρκία, αλλά στον ΠΑΟΚ είναι διαφορετικά, πιο εχθρικά. Οι ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ πρέπει να περιμένουν πως θα ταρακουνηθούν», ανέφερε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού στη «L’ Equipe». Και συμπλήρωσε: «Αν πάνε ήρεμοι, θα εκπλαγούν. Αν βάλουν όμως τον εαυτό τους σε κατάσταση μάχης, θα προκριθούν. Έχουν περισσότερο ταλέντο».

Δείτε επίσης: ΠΑΟΚ – Conference League: Με ψυχή και πάθος για την ιστορική πρόκριση κόντρα στη Μαρσέιγ

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού από την πλευρά του είπε: «Είναι (σ.σ. η Τούμπα) η έδρα που δεν πρέπει να πας με φόβο, αλλιώς τελείωσες. Είναι ένα γήπεδο που μπορεί να σε εκφοβίσει, αλλά πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι: Οι οπαδοί κάνουν θόρυβο, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα περισσότερο. Οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο».

Και ο Σισέ κατέληξε: «Είναι ένα από τα πιο καυτά γήπεδα που έχω δει ποτέ, ένα γήπεδο με τεράστια ενέργεια. Και ειδικά μετά από αυτά που είπε ο προπονητής τους μετά το πρώτο παιχνίδι, όλοι θα είναι ενθουσιασμένοι».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter