ΠΑΟΚ – Conference League: Με ψυχή και πάθος για την ιστορική πρόκριση κόντρα στη Μαρσέιγ

ΠΑΟΚ – Conference League: Με ψυχή και πάθος για την ιστορική πρόκριση κόντρα στη Μαρσέιγ

Ο ΠΑΟΚ απόψε στις 22:00 αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ στην κατάμεστη Τούμπα για την ρεβάνς του ματς της Μασσαλίας για τα προημιτελικά του Conference League με σκοπό να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ (ηττήθηκε 2-1) και να φτάσει σε μία ιστορική πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του θα έχουν σύμμαχο 29.000 φιλάθλους στη «καυτή» Τούμπα. Όλοι εφιστούν την προσοχή ώστε τίποτα να μην βάλει σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Η UEFA για λόγους ασφαλείας δεν επέτρεψε να ταξιδέψουν οι οπαδοί της Μαρσέιγ στην Θεσσαλονίκη μετά τα εκτεταμένα επεισόδια στο πρώτο  ματς μέσα και έξω από  το Βελοντρόμ.  Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία όρισε και δύο επιπλέον παρατηρητές.

Ο Ολλανδός Ντάνι Μακέλι κατηγορίας elite της UEFA ορίστηκε να διευθύνει τον σπουδαίο αγώνα, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Χέσελ Στέεγκστρα και Γιαν ντε Βρις, και τέταρτο τον Άλαρντ Λίνταουτ.  VAR δεν υπάρχει στην διοργάνωση εκτός του τελικού.

Ο Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στην αποστολή 22 παίκτες με τον ΠΑΟΚ να μην έχει προβλήματα και μοναδική απουσία είναι ο τραυματίας  Γιάννης Μιχαηλίδης.

Η αποστολή της ιστορικής βραδιάς:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Αουγκούστο Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα, Άκπομ, Τσόλακ.

Η Μαρσέιγ δεν συμπεριέλαβε τελικά στην αποστολή τον Αρκάντιους Μίλι, ενώ εκτός είναι και οι τιμωρημένοι  Ζέρσον, Ντιένγκ και Καμαρά. Τιμωρημένος είναι και ο προπονητής της Μαρσέιγ Χόρχε Σαμπάολι.

Οι είκοσι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή της Μαρσέιγ είναι οι: Μαντάντα, Λόπες, Ενγαπαντουεντμπού, Σαλιμπά, Τσαλέτα-Τσαρ, Κολάσινατς, Λιρόλα, Πέρες, Μουστιέρ, Μαντί, Γκεγιέ, Ρονζιέρ,Γκεντουζί, Μπερτέλι, Πίτου, Μπακαμπού, Παγέτ, Αρίτ, Ουντέρ, Μπεναγιά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter