Βοιωτία: Τραγωδία σε μοναστήρι – Νεκρές δύο μοναχές έπειτα από φωτιά σε κελί

Βοιωτία: Τραγωδία σε μοναστήρι – Νεκρές δύο μοναχές έπειτα από φωτιά σε κελί

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο μοναστήρι του Αγίου Νικολάου Νέου, στον Υψηλάντη Βοιωτίας. Οι άνδρες της πυροσβεστικής εντόπισαν νεκρές δύο μοναχές μετά την κατάσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασε στα κελιά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ένα θύμα έφερε εγκαύματα και βρισκόταν μέσα στο κελί όπου ξέσπασε η φωτιά, ενώ το δεύτερο εντοπίστηκε σε διπλανό κελί και πιθανολογείται ότι κατέληξε λόγω αναθυμιάσεων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.

Οι δύο μοναχές δεν είχαν δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες δύο ημέρες. Οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν τις αρχές καθώς η ηγουμένη δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις τους, σύμφωνα με το tvstar.gr. Οι πόρτες της μονής ήταν κλειδωμένες και αναγκάστηκαν να καλέσουν τεχνικό για να μπορέσουν να μπουν στο εσωτερικό.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

«Δύο (2) σοροί ηλικιωμένων γυναικών εντοπίστηκαν εντός της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Νέου, στον Υψηλάντη Βοιωτίας, εντός της οποίας εντοπίστηκαν εμφανή στοιχεία προηγηθείσας πυρκαγιάς, κατά τις βραδινές ώρες εχθές Πέμπτη 01 Φεβρουαρίου 2024. Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter