Βόλος: Δέκα φιλικά σε Ελλάδα και Ολλανδία

Βόλος: Δέκα φιλικά σε Ελλάδα και Ολλανδία

Η ΠΑΕ Βόλος με ανακοίνωση της έκανε γνωστό το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν, με συνολικά 10 παιχνίδια, με τέσσερα εκ των οποίων να δίνονται επί ολλανδικού εδάφους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δέκα φιλικά προετοιμασίας θα δώσει η ομάδα του Βόλου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 9 Ιουλίου ο Βόλος θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Τη Δευτέρα στις 12 Ιουλίου η αποστολή των «κυανέρυθρων» θα μεταβεί στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί θα δώσει τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις. Αρχικά στις 15/7 κόντρα στον Βικτώρια ’03 (3η κατηγορία Ολλανδίας). Εν συνεχεία, στις 17/7 κόντρα στη Βελγική Μαλίν και ακολουθεί στις 20/7 κόντρα στην επίσης βελγική Ντάινζε. Τα φιλικά προετοιμασίας επί Ολλανδικού εδάφους ολοκληρώνοντας στις 24/7 κόντρα στην Ουτρέχτη του Τάσου Δουβίκα.

Το επόμενο φιλικό για την ομάδα του Βόλου είναι προγραμματισμένο στις 3/8 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στη Λαμία και ακολουθεί το φιλικό τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό. Σε αυτό, ο Βόλος θα αντιμετωπίσει στις 8/8 τον ΟΦΗ και στις 10/8 έναν εκ των Αστέρα Τρίπολης ή Ατρόμητο.

Στις 13/8 ο Βόλος θα αντιμετωπίσει στη Λαμία την ομώνυμη ομάδα, ενώ τα φιλικά προετοιμασίας κλείνουν το Σάββατο 14/8 με τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter