Βόλος: Βγήκε, ήπιε και έβαλε φωτιά στο σπίτι της πρώην συζύγου του – Μετά είπε ότι δεν θυμάται τίποτα

Βόλος: Βγήκε, ήπιε και έβαλε φωτιά στο σπίτι της πρώην συζύγου του – Μετά είπε ότι δεν θυμάται τίποτα
Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Παρανάλωμα του πυρός θα γινόταν το βράδυ της Τρίτης μια κατοικία στη Νέα Ιωνία Βόλου, όταν ξέσπασε φωτιά στο υπόγειο όπου ήταν τοποθετημένος και ο λέβητας του φυσικού αερίου. Μετά την κατάσβεση της φωτιάς, ξεκίνησε έρευνα από την πυροσβεστική για τα αίτια του συμβάντος, καταλήγοντας στο πρόσωπο του εν διαστάσει συζύγου της ιδιοκτήτριας.

Μάρτυρες κατέθεσαν στο ανακριτικό της Πυροσβεστικής πως είδαν τον 65χρονο άνδρα να περιφέρεται στην γειτονιά και έξω από το πρώην σπίτι του και άρχισαν να τον καλούν στο τηλέφωνο τόσο οι πυροσβέστες, όσο και η σύζυγός του που ήταν βέβαιη πως εκείνος είχε βάλει φωτιά.

Ο 65χρονος, αφού έβαλε τη φωτιά, επέστρεψε -σύμφωνα με το gegonota.news-, στο μπαρ όπου είχε ξεκινήσει την κατανάλωση αλκοόλ και εκεί συνελήφθη.

Η σύζυγός του επέλεξε να μην κινηθεί νομικά, αλλά αιτήθηκε την ένταξή του σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Ο ίδιος κατέθεσε στον ανακριτή ότι δεν θυμόταν ούτε πως έβαλε φωτιά, ούτε πως έφτασε στην πρώην κατοικία του, ούτε πως συνελήφθη, ζητώντας προθεσμία για να δικαστεί την Παρασκευή.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter