Βόλος: Σοβαρά επεισόδια στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων – Επίθεση κατά σωφρονιστικού υπαλλήλου

Βόλος: Σοβαρά επεισόδια στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων – Επίθεση κατά σωφρονιστικού υπαλλήλου

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων στη Νέα Ιωνία το μεσημέρι της Δευτέρας.

Όλα ξεκίνησαν όταν, σύμφωνα με το gegonota.news, από μια παρατήρηση υπαλλήλου σε έναν 18χρονο τρόφιμο να κλείσει το τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε επί 40 λεπτά, όταν ο επιτρεπόμενος χρόνος είναι 20 λεπτά. Εκείνος και ένας συνομήλικος φίλος του αντέδρασαν στις παρατηρήσεις των υπαλλήλων και ο ένας εκ των δύο απάντησε χυδαία σε μια εργαζόμενη. Όταν ο σωφρονιστικός υπάλληλος απαίτησε να ζητηθεί «συγγνώμη» τότε «άναψαν τα αίματα», καταθέτοντας στο δικαστήριο πως ο ένας εκ των δύο νεαρών τον χτύπησε με το κούτελο στο πηγούνι και εκτόξευε απειλές.

Στη συνέχεια, άλλοι τρόφιμοι του επιτέθηκαν κλωτσώντας τον, ενώ ξήλωσαν τα πόδια από δύο τραπέζια και κινήθηκαν προς τους υπαλλήλους, με στόχο να τους εκφοβίσουν. Τα πόδια από τα τραπέζια ήταν ξύλινα και μεταλλικά, ενώ στα χέρια ενός τρόφιμου βρέθηκε και ένα σκουπόξυλο.

Οι δύο 18χρονοι που βρίσκονται στο Ίδρυμα για κλοπές και ληστείες αρνήθηκαν πεισματικά πως προκάλεσαν επεισόδια και μάλιστα ο ένας κατέθεσε πως τον χτύπησε ο σωφρονιστικός υπάλληλος στο πρόσωπο, αλλά δεν θα καταθέσει μήνυσή εναντίον του.

Οι δύο 18χρονοι καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και τριών μηνών χωρίς αναστολή.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter