Βόλος: «Βίαζε την κόρη μπροστά στο 9χρονο παιδί μου» – Οι αποκαλύψεις για απόπειρα αυτοκτονίας της 18χρονης (Video)

Βόλος: «Βίαζε την κόρη μπροστά στο 9χρονο παιδί μου» – Οι αποκαλύψεις για απόπειρα αυτοκτονίας της 18χρονης (Video)

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το έγκλημα στον Βόλο, όπου ο 50χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 32χρονο κουνιάδο του, ο οποίος φέρεται πως βίαζει την 18χρονη σήμερα κόρη του.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο ίδιος, η νεαρή βίωνε την φρίκη και δεν μιλούσε σε κανέναν επί χρόνια, ενώ πολλές φορές οι σεξουαλικές κακοποιήσεις σημειώνονταν μπροστά στον 9χρονο γιο του. «Χρειάζεται και εκείνος υποστήριξη» ανέφερε σχετικά ο 50χρονος. Μάλιστα, φέρεται να επιβεβαίωσε ότι λίγες μέρες πριν τη δολοφονία, η κόρη του η οποία είχε πέσει θύμα συστηματική κακοποίησης από τον κουνιάδο του, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, την οποία αποκάλυψε σε καθηγήτρια του Πανεπιστημίου που σπουδάζει.

Διαβάστε επίσης: Βόλος: Προσωρινά ελεύθερος ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του επειδή βίαζε την κόρη του (Video)

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο 50χρονος κατέθεσε στον ανακριτή ότι «η κόρη μου, μου εκμυστηρεύτηκε ότι τις φορές που βιάστηκε από τον κουνιάδο μου ήταν παρών και το αγοράκι μου, που σήμερα είναι εννέα ετών και τον οποίο ο κουνιάδος μου άφηνε μόνο του στο άλλο δωμάτιο καθώς έκλεινε την πόρτα του δωματίου, όπου βρισκόταν με την κόρη μου. Ανησυχώ έντονα για την ψυχική του υγεία καθώς τώρα αντιλαμβάνομαι αντίδραση του όταν έβλεπε τον κουνιάδο μου. Μόλις τον έβλεπε έδειχνε αμέσως φοβισμένος αλλά τότε δεν είχα καταλάβει κάτι. Τώρα όμως είναι επιβεβλημένο να δεχθεί ψυχολογική υποστήριξη και να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο», είπε μεταξύ άλλων ο 50χρονος στις δικαστικές αρχές.

Η απόπειρα αυτοκτονίας

«Η κόρη μου που είναι ορφανή από μητέρα, με έχει απόλυτη ανάγκη για να την υποστηρίζω ψυχολογικά και οικονομικά καθώς είναι κατεστραμμένη συναισθηματικά και έχει φτάσει στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Δεν το ήξερα, μου το είπε η καθηγήτρια της και η ψυχολόγος», είπε, ο 50χρονος.

Όπως έγινε γνωστό από την ιατρική γνωμάτευση της ψυχιάτρου η οποία εξέτασε την 18χρονη, πριν το συμβάν στις 8 Ιανουαρίου, διαπίστωσε ότι πάσχει από διαταραχή μετατραυματικού στρές, μετά από χρόνια σεξουαλική κακοποίηση, επαναλαμβανόμενους βιασμούς και εκβιασμούς, ενώ παρακολουθείται καθημερινά και χρήζει άμεσης νοσηλείας.

Κούγιας: Μηνύματα επιβεβαιώνουν τους βιασμούς και τους εκβιασμούς

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε την Τρίτη ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί τον 50χρονο πατέρα, περισσότερα από είκοσι μηνύματα επιβεβαιώνουν όσα διηγήθηκε το κορίτσι για τους βιασμούς και τους εκβιασμούς.

«Έκριναν ότι πρέπει να μείνει ελεύθερος, γιατί δεν υπάρχει κίνδυνος για την κοινωνική ειρήνη», είπε ο κ. Κούγιας. Όπως εξήγησε ο δικηγόρος, τα παραπάνω σε συνδυασμό με την κατάθεση της 18χρονης, της καθηγήτριας, αλλά και της ψυχολόγου που την επισκέφτηκε, οδήγησαν τον ανακριτή στο να αποφασίσει να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος ο 50χρονος.

 

Διαβάστε επίσης:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter