Βουλή: Νέα παράταση στις αδειοδοτήσεις τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών

Βουλή: Νέα παράταση στις αδειοδοτήσεις τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών

Την παράταση της… παράτασης στη διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών προβλέπει το πολυνομοσχέδιο – σκούπα που θα είναι το τελευταίο νομοθέτημα που θα ψηφιστεί στην Ολομέλεια της Βουλής για το 2023.

Για τα κανάλια, η διαδικασία μετατίθεται για τα τέλη Δεκεμβρίου του 2024, γεγονός που έρχεται να προστεθεί στις ήδη προϋπάρχουσες παρατάσεις για τα τέλη Δεκεμβρίου του 2023 κοκ.

Ειδικότερα, στο άρθρο 96 του «ερανιστικού νομοσχεδίου» με τίτλο «παράταση προθεσμίας αδειοδότησης παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης και ραδιοφωνικών επιχειρήσεων» προβλέπεται το εξής:

«Καταληκτική προθεσμία για τη διαδικασία αδειοδότησης των παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας μη ενημερωτικού περιεχομένου και περιφερειακής εμβέλειας (ενημερωτικού γενικού και μη ενημερωτικού περιεχομένου) ορίζεται η 31η.12.2024».

Παράλληλα, το ίδιο γαϊτανάκι συνεχίζεται και για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς στο ίδιο άρθρο σημειώνεται:

«Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, που περιλαμβάνονται στο οικείο Μητρώο του Ε.Σ.Ρ., εποπτευόμενοι ως νομίμως λειτουργούντες, κατά την έναρξη ισχύος του παρόντος, συνεχίζουν να εκπέμπουν νόμιμα, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία χορήγησης ραδιοφωνικών αδειών. Ως καταληκτική προθεσμία για τη διαδικασία αδειοδότησης των ραδιοφωνικών σταθμών ορίζεται η 31η.12.2024».

Διαβάστε επίσης: Το παίρνει πίσω ο Πέτρος Παππάς για τις τηλεοπτικές άδειες…

Λευτέρης Κρέτσος απαντά στον Πέτρο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες – Η ανάρτησή του στο Twitter

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter