Wall Street Journal: « Η Κίνα στέλνει μήνυμα στην Ταϊβάν με στρατιωτικές ασκήσεις»

Wall Street Journal: « Η Κίνα στέλνει μήνυμα στην Ταϊβάν με στρατιωτικές ασκήσεις»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Στη Νέα Καληδονία, ο Μακρόν κερδίζει χρόνο». Σε μια επίσκεψη-εξπρές στο αρχιπέλαγος του Ειρηνικού, ο Γάλλος πρόεδρος υποσχέθηκε να προσπαθήσει για την επιστροφή στην ηρεμία. Στη Liberation διαβάζουμε: «Στη Νέα Καληδονία, τι ακολουθεί;». Ταξιδεύοντας στην πρωτεύουσα Νουμέα, ο Εμανουέλ Μακρόν υποσχέθηκε τελικά να μην περάσει «σε ισχύ» η μεταρρύθμιση του εκλογικού σώματος που προκάλεσε τις ταραχές του τελευταίου δεκαημέρου.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Η κλιματική αλλαγή είναι λιγότερο σημαντική για τους νέους». Η κλιματική αλλαγή είναι ένα από τα κυρίαρχα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα αυτού του αιώνα. Αλλά η αντίληψη για αυτό φαίνεται να αλλάζει στους νεότερους, σύμφωνα με έρευνα. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Η μάχη για το βασίλειο». Με πρόωρες νέες εκλογές, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ προσπαθεί να βγει από την κρίση.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Οι εκλέκτορες που προσπάθησαν να ανατρέψουν την ήττα του Τραμπ το 2020 είναι έτοιμοι να αναλάβουν ξανά ρόλους». Ρεπουμπλικάνοι ακτιβιστές σε τουλάχιστον τρεις πολιτείες όπου ο Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησε να ανατρέψει την ήττα του το 2020, είναι έτοιμοι να επαναλάβουν τους ρόλους τους ως προεδρικοί εκλέκτορες φέτος.
Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: « Η Κίνα στέλνει μήνυμα στην Ταϊβάν με στρατιωτικές ασκήσεις». Για «επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας ως τιμωρία για αυτονομιστικές πράξεις», έκανε λόγο ο κινεζικός στρατός, μερικές ημέρες μετά την ορκωμοσία του Λάι Τσινγκ-τε.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Ο Σουνάκ ξεκινά την προεκλογική του εκστρατεία εγκαταλείποντας την πολιτική της Ρουάντα». Ο Ρίσι Σούνακ έχει εγκαταλείψει τις βασικές πολιτικές για την απέλαση αιτούντων άσυλο στη Ρουάντα και την απαγόρευση του καπνίσματος για τους νέους από την πρώτη ημέρα της προεκλογικής του εκστρατείας.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Ο εφιάλτης του τρίτου μετώπου». Αυξάνονται οι εντάσεις μεταξύ Κίνας και Ταϊβάν.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί από κατάρρευση κτιρίου στη Μαγιόρκα». Από την κατάρρευση της βεράντας του διώροφου κτίσματος εγκλωβίστηκαν άνθρωποι στο υπόγειο, όπου βρίσκονταν πελάτες και προσωπικό.

Διαβάστε επίσης:

Θρασύς Μητσοτάκης στη Βουλή για ακρίβεια – Καλύπτει τα υπερκέρδη

ABC: «Μ@λ…, η λέξη που ακούς παντού στο Βερολίνο – Ελληνική κόλαση περιμένει τη Ρεάλ»

«Τελειώνουν» την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν; Ο Μακρόν θέλει τον Ντράγκι και… το δείχνει!

«Βόμβες» Μυτιληναίου: Διέσυρε φον ντερ Λάιεν και Μητσοτάκη – «Η χρηματιστηριακή ευφορία δεν είναι συνολική οικονομική ανάπτυξη» (Video)

Χαλκίδα: Η προϊσταμένη της ΔΟΥ έκανε «ιδιαίτερα μαθήματα» στους συνεργούς της – Οι διάλογοι που την «καίνε»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter