Χαλκίδα: Αφέθηκε ελεύθερος ο ιδιοκτήτης ψησταριάς που συνελήφθη (Video)

Χαλκίδα: Αφέθηκε ελεύθερος ο ιδιοκτήτης ψησταριάς που συνελήφθη (Video)
Φωτογραφία αρχείου

Στη σύλληψη ιδιοκτήτη ψησταριάς στη Χαλκίδα προχώρησαν οι αρχές για την υπόθεση του 46χρονου που πέθανε την Πέμπτη από ανακοπή καρδιάς. Ο επιχειρηματίας μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος. Η δικογραφία που σχηματίζεται στην Ασφάλεια σε βάρος του ιδιοκτήτη της ψησταριάς είναι για ανθρωποκτονία από αμέλεια σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχικές πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο 46χρονος ήταν διανομέας, κάτι που διαψεύστηκε τόσο με δηλώσεις της οικογένειας του άτυχου άνδρα, όσο και από την ανακοίνωση που εξέδωσε το Νοσοκομείο Χαλκίδας.

«Την Πέμπτη 20/07/2023 προσεκομίσθει στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 41 βαθμοί. Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30 μ.μ. Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία», ανέφερε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο 46χρονος φέρεται να έκανε μικροδουλειές στην πόλη χρησιμοποιώντας το ποδήλατό του.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στην Εύβοια: 46χρονος έχασε τη ζωή του από θερμοπληξία – Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter