Χανιά: Έκοψαν το ρεύμα σε μητέρα με μικρό παιδί που θηλάζει – Έκκληση για βοήθεια

Χανιά: Έκοψαν το ρεύμα σε μητέρα με μικρό παιδί που θηλάζει – Έκκληση για βοήθεια

Έκκληση για βοήθεια από μια μητέρα με μικρό παιδί που της έκοψαν το ρεύμα λόγω χρέους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του zarpanews.gr, πρόκειται για μια γυναίκα που ο σύζυγός της βρίσκεται στη φυλακή και η ίδια είναι αναγκασμένη να μεγαλώνει ένα μικρό παιδί που θηλάζει ακόμα, χωρίς να έχει κάπου να το αφήσει, καθώς παππούδες δεν υπάρχουν.

Την περασμένη Δευτέρα, στο σπίτι που μένει κόπηκε το ρεύμα καθώς το χρέος που συσσωρεύτηκε, έφτασε τα 508 ευρώ.

Ζητάει βοήθεια από όποιον μπορεί προκειμένου να υπάρξει μια βελτίωση στην κατάστασή της.

Ένα χρέος 500 ευρώ αποτέλεσε την αιτία για να κόψει ο πάροχος την ηλεκτροδότηση στο σπίτι της και τώρα δεν ξέρει τι να κάνει.

Μια μητέρα στα Χανιά δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει και αναζητά εναγωνίως λύση.

Πρόκειται για μια γυναίκα με καταγωγή από τη Βουλγαρία (στοιχεία στη διάθεση του zarpanews.gr), η οποία μένει στη χώρα μας από το 2000. Είναι παντρεμένη, αλλά ο σύζυγός της βρίσκεται στη φυλακή και τώρα η ίδια είναι αναγκασμένη να μεγαλώνει ένα μικρό παιδί που θηλάζει ακόμα, χωρίς να έχει κάπου να το αφήσει, καθώς παππούδες δεν υπάρχουν.

Όπως τονίζει η ίδια, αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν εργάζεται, καθώς δεν έχει πού να αφήσει το παιδί. Και καθώς δεν εργάζεται η ίδια και ο σύζυγός της δεν είναι εκεί, αδυνατεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις.

Έτσι, την περασμένη Δευτέρα, στο σπίτι όπου διαμένει, στον Καλαθά, κόπηκε το ρεύμα καθώς το χρέος που συσσωρεύτηκε, έφτασε τα 508 ευρώ. Πλέον, δεν ξέρει τί να κάνει και ζητάει βοήθεια από όποιον μπορεί να διευκολύνει την κατάσταση αυτή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter