«Ξέχασε» να ευχαριστήσει τον γ.γ. της Βουλής ο Τασούλας κατά τον απολογισμό της θητείας του

«Ξέχασε» να ευχαριστήσει τον γ.γ. της Βουλής ο Τασούλας κατά τον απολογισμό της θητείας του

Πολλά θρυλούνται για την ακανθώδη συνεργασία του Κώστα Τασούλα με τον Γιώργο Μυλωνάκη κατά τη διάρκεια του τετραετούς κυβερνητικού κύκλου. Κάποια εξ αυτών φρόντισε να τα επιβεβαιώσει εμμέσως ο πρόεδρος της Βουλής στην τελευταία του ομιλία στην Ολομέλεια με την εν λόγω ιδιότητα.

Προχωρώντας σε έναν απολογισμό του νομοθετικού έργου από την παρούσα Βουλή, ο κ. Τασούλας θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνεισέφεραν στην «ποσοτική βελτίωση» της τρέχουσας κοινοβουλευτικής περιόδου συγκριτικά με την προηγούμενη.

Ωστόσο, «έτυχε» να ξεχάσει το όνομα του γ.γ. της Βουλής.

«Η ποσοτική βελτίωση οφείλεται σε όλες και σε όλους, οφείλεται στο προεδρείο, στους αντιπροέδρους, στον ειδικό γραμματέα, τον κ. Μπαγιώκο, που τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως, είναι ο άνθρωπος που νυχθημερόν κοπιάζει και συνεργάζεται με όλες τις παρατάξεις για να προχωρήσει το νομοθετικό και το κοινοβουλευτικό έργο της Βουλής» είπε ο κ. Τασούλας, παραβλέποντας τον Γ. Μυλωνάκη, ο οποίος με πρόφαση την επέτειο για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 είχε «κόψει» διπλούς μισθούς στους συνεργάτες του.

Διαβάστε σχετικά: Διπλοί μισθοί στη Βουλή για τα… 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 (Pdf)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter