Υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης για ρευματοκλοπή: «Ψεύτικες οι διευθύνσεις email στα έγγραφα»

Υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης για ρευματοκλοπή: «Ψεύτικες οι διευθύνσεις email στα έγγραφα»

Σε δήλωση σχετικά με το θέμα που αποκάλυψε το documentonews.gr για τη ρευματοκλοπή προχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης, Στάθης Ψυρρόπουλος. Ο υποψήφιος δήμαρχος αρνείται ότι έχει γίνει ρευματοκλοπή και προχώρα σε μια σειρά από ισχυρισμούς. Ωστόσο αυτό που υπογραμμίζεται ότι ο συντάκτης δεν ήρθε σε επαφή με τον ίδιο δεν ισχύει. Ο συντάκτης επικοινώνησε με το γραφείο του δημάρχου και ζήτησε να μιλήσει με τον ίδιο. Κάτι που κατέστη εφικτό ώρες μετά όταν ήδη είχε γίνει το δημοσίευμα. Επίσης, στη δήλωσή του, ο υποψήφιος δήμαρχος κάνει λόγο για κατασκευασμένες ψεύτικες διευθύνσεις email από άγνωστο αποστολέα, το ερώτημα που τίθεται δεν είναι αν ο αποστολέας είναι ανώνυμος ή ψεύτικος, αλλά αν πράγματι έχει διαπραχθεί ρευματοκλοπή από τον υποψήφιο δήμαρχο.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του υποψηφίου δημάρχου:

Προς δυσάρεστη έκπληξή μου πληροφορήθηκα ότι σήμερα στις 10-10-2023 μετά τα απογοητευτικά για την άλλη πλευρά αποτελέσματα της Κυριακής 8-10-2023, δημοσιεύσατε στον διαδικτυακό τόπο www.documentonews.gr άρθρο με περιεχόμενο άκρως ανακριβές και συκοφαντικό για το πρόσωπό μου. Η χρονική στιγμή της ανάρτησης του δεν είναι τυχαία και το γνωρίζετε καλά καθώς έγινε μετά το προβάδισμα μου.

Πρόκειται για κατασκευασμένες ψεύτικες διευθύνσεις email από άγνωστο αποστολέα χωρίς προσωπικά στοιχεία που διακινούνται από την στιγμή της μεγάλης νίκης που σημειώθηκε χθες με κατάπτυστο, ανήθικο, ψευδή και συκοφαντικό τίτλο και κείμενο χωρίς σφραγίδες και υπογραφές, για τις οποίες έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές από τις πρώτες πρωινές ώρες, ώστε να αποκαλύψουν ποιός είναι ο κοινός συκοφάντης.

Το έγγραφο αυτό που διακινείται παρανόμως φέρει παλαιότερες ημερομηνίες και έχουμε απαντήσει εδώ και μήνες με εξώδικες δηλώσεις, μηνύσεις και με τεκμηριωμένες θέσεις ενώπιον των αρμοδίων Αρχών και Υπηρεσιών. Ευτυχώς για εμένα υπάρχουν όλα τα δημόσια έγγραφα που επιβεβαιώνουν τα ανωτέρω και είναι στη διάθεση των πολιτών της πόλης μας.

Όσοι επέλεξαν να το κάνουν ή να το αναπαράξουν γνωρίζουν καλά ότι με αυτή την επιλογή παραποιούν σκόπιμα την αλήθεια, έχοντας παραβιάσει οι ίδιοι πρώτοι την νομοθεσία, ενώ την ίδια στιγμή έχουν διαπράξει ποινικώς κολάσιμες πράξεις.

Με το ως άνω ανυπόγραφο δημοσίευμα είναι προφανές ότι έχει παραβιασθεί η νομοθεσία διότι:

-δεν ήρθατε σε επικοινωνία μαζί μου για την αξιολόγηση της ακρίβειας αυτής
-δεν δηλώνετε, και αληθών υποτιθέμενων των ανωτέρω, πράγμα που αρνούμαι, τον τρόπο και την διαδικασία πρόσβασης σε αυτήν την πληροφορία, καθώς πρόκειται σε κάθε περίπτωση για στοιχεία προσωπικών δεδομένων προστατευτέων από τη νομοθεσία και
-δεν απευθύνθηκε προηγουμένως σε εμένα ο συντάκτης του άνω δημοσιεύματος, που παραμένει άγνωστος, για να ερωτηθώ σχετικά με όσα σε βάρος μου αναφέρετε.

Επιφυλασσόμενος των δικαιωμάτων μου

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ έντονα και ΣΑΣ ΚΑΛΩ:

α) Όπως εντός προθεσμίας μίας (1) ώρας, από την παραλαβή της παρούσας αποκαταστήσετε την προσβολή με ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα www.documentonews.gr περί ρητής ανάκλησης του δημοσιεύματος και απομακρύνετε από την ιστοσελίδα σας το ανωτέρω επίμαχο δημοσίευμα και οποιοδήποτε τυχόν άλλο σχετικό με αυτό.

Σε περίπτωση που το χρονικό διάστημα της μιας (1) ώρας από την κοινοποίηση της παρούσας δήλωσης παρέλθει άπρακτο ή δεν απομακρυνθεί από την ιστοσελίδα σας το ως άνω δημοσίευμα και οποιοδήποτε άλλο σχετικό με αυτό θα θεωρήσω ότι αρνείσθε να άρετε τις συνέπειες της υπαίτιας και παράνομης προσβολής της προσωπικότητάς μου και θα προσφύγω στα αρμόδια Δικαστήρια για την προάσπιση των νομίμων δικαιωμάτων μου αξιώνοντας να καταβληθεί ως χρηματική αποζημίωση το ποσόν των ‪100.000‬ ευρώ για την αρχική και έκαστη αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή

β) Όπως παραλείψετε στο μέλλον την οποιαδήποτε παρόμοια προσβλητική και συκοφαντική αναφορά στο πρόσωπό μου.

Είμαι υποχρεωμένος να προστατεύσω την τιμή μου και της επιλογής κάθε πολίτη αυτής της πόλης ζητώντας δικαίωση στα Ποινικά και Πολιτικά δικαστήρια. Δηλώνω δε ρητά και κατηγορηματικά ότι οποιοδήποτε χρηματικό ποσόν επιδικασθεί μετά την εκδίκαση της αγωγής που θα κατατεθεί θα διατεθεί αποκλειστικά για την δημιουργία υποδομών στην πόλη μας σύμφωνα με τις προγραμματικές μας δράσεις. Στους πολίτες αυτή της πόλης που με ενδιαφέρουν και μόνο σε αυτούς λογοδοτώ, τους δηλώνω ότι είναι στη διάθεσή τους δημόσια έγγραφα που επιβεβαιώνουν τα ανωτέρω τα οποία δεν θα διακινήσω με ευτελείς μεθόδους και σκοτεινούς τρόπους, αλλά δηλώνω ότι δια ζώσης στο γραφείο μου είναι στη διάθεσή τους να τα δουν μόνοι τους, όπως και εσείς φυσικά!

Διαβάστε σχετικά: Ηλιούπολη: Υποψήφιος δήμαρχος εμπλέκεται σε ρευματοκλοπή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter