Ζαγοράκης: Αλλού τρώει και πίνει κι αλλού πάει… υποψήφιος

Ζαγοράκης: Αλλού τρώει και πίνει κι αλλού πάει… υποψήφιος
Συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Κυριακή 7 Απριλίου 2024. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ αλλά δεν ικανοποίησαν όλους τος «πράσινους». Η εσωκομματική γκρίνια στρέφεται ιδιαίτερα σε δύο πρόσωπα: τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Γιώργο Καλλιακμάνη.

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός, που έχει στασίδι σε τηλεοπτικά πάνελ για να σχολιάζει κάθε παρανομία, αλλά εκνευρίζεται εύκολα όταν η συζήτηση φτάνει σε ευθύνες της Αστυνομίας, δεν καλύπτει το… όλον ΠΑΣΟΚ. Ειδικά με τη γυναικοκτονία έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Από την άλλη, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει καταφέρει εντυπωσιακό πολιτικό άλμα και μια εξαιρετική πρωτοτυπία: Ανακοινώθηκε τη Δευτέρα το όνομά του για υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ αλλά παραμένει ευρωβουλευτής της ΝΔ, όπως φαίνεται και από τη σημερινή εικόνα στο Ευρωκοινοβούλιο!

Τέτοια μεταγραφή από κόμμα σε κόμμα δεν θυμόμαστε να έχει ξαναγίνει. Εντυπωσιακό είναι ότι η Νέα Δημοκρατία δεν τον διέγραψε αμέσως!

Πάντως ο πολύπειρος Χάρης Καστανίδης, αφού σχολίασε τις κινήσεις του Νίκου Ανδρουλάκη στην ΑΔΑΕ και την κακή απόφαση του 2021 να υποστηριχθεί ο προβληματικός νόμος, που πρόσφατα ανατράπηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας, ρωτήθηκε ποιον θα ψηφίσει στις Ευρωκλογές και… τρόλαρε κανονικά: «Ζαγοράκη και Καλλιακμάνη», απάντησε.

Γ.Μπ.

Διαβάστε επίσης:

Παππάς σε Χατζηδάκη για τη ζημία του Δημοσίου από τις τράπεζες: «Πετούν τα δισ. των φορολογούμενων σαν σαΐτες…»

Ο Κικίλιας κουνάει το δάχτυλο για τις πυρκαγιές, αλλά δεν βλέπει το δικό του λάθος στην αντιπυρική προστασία

Πολάκης κατά Άδωνη για απογευματινά χειρουργεία και ΠΑΓΝΗ: «Σε διατεταγμένη υπηρεσία να ξεπουλήσεις τα πάντα»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter