Αλέξης Τσίπρας: Εκλογές πριν αφήσει ο Μητσοτάκης συντρίμμια

Αλέξης Τσίπρας: Εκλογές πριν αφήσει ο Μητσοτάκης συντρίμμια

Την ανάγκη αλλαγή πορείας της χώρας με προοδευτική κυβέρνηση με κοινωνικό πρόσημο υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Alpha.

Την ίδια ώρα άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για τον τρόπο που έχει χειριστεί το τσουνάμι ακρίβειας ειδικά στον τομέα της ενέργειας, αλλά και για την εξωτερική πολιτική αναφορικά με τη στάση της χώρας στον πόλεμο στην Ουκρανία αλλά και την τουρκική προκλητικότητα και αξιώσεις για F16.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επανέλαβε τη δέσμευση ότι «θα επαναφέρουμε το δημόσιο, το «Δ», στον τίτλο της ΔΕΗ» και ότι θα επαναλειτουργήσει με γνώμονα το κοινωνικό όφελος.

Ερωτηθείς σχετικά πώς θα γίνει αυτό, ο κ. Τσίπρας απάντησε ότι έχουμε τη δυνατότητα και μπορούμε να ανακτήσουμε την ηγεμονία των κινήσεων, ενώ είπε πως αν χρειαστεί να το κάνουμε αργότερα με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα το κάνουμε. Σημείωσε εξάλλου ότι θα μπει κόφτης στα κέρδη της ΔΕΗ και των άλλων ιδιωτών. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ας έχουν ένα 5,6, 7%, αλλά δεν μπορεί τα κέρδη να είναι 107%!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter