Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Αφορμή ο Τζον Σφακιανάκης

Απειλεί με μηνύσεις η Μαρέβα Μητσοτάκη μέσω της εκπροσώπου της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη!

Μέσω της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ(!), Μαρίας Σπυράκη, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, απείλησε με μηνύσεις εναντίον όσων υποστηρίζουν ότι έχει σχέσεις με τον Τζόν Σφακιανάκη.

«Η κυρία Μητσοτάκη δεν γνωρίζει ούτε εξ όψεως τον κ. Σφακιανάκη και ήδη κινείται νομικά εναντίον των άθλιων συκοφαντών και των φερέφωνων του Μαξίμου», ανέφερε στη γενικόλογη δήλωσή της, με την οποία η ΝΔ ανάγει σε προσωπική υπόθεση ένα «μείζον» , όπως κατά τα λοιπά υποστηρίζει, πολιτικό θέμα την υπόθεση πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία.

Παρά ταύτα, η Μ. Σπυράκη δεν διευκρινίζει κατά ποίων συγκεκριμένα στρέφονται οι μηνύσεις που προανήγγειλε και τι θεωρεί συκοφαντία.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με δημοσίευμα του Documentonews.gr ο ίδιος ο κ. Σφακιανάκης «εμφανίζεται επίσης και ως μέλος της Endeavor της Σαουδικής Αραβίας, του διεθνή μη κερδοσκοπικού οργανισμού που στηρίζει επιχειρήσεις, του οποίου ιδρύτρια και αντιπρόεδρος στο ελληνικό τμήμα είναι η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη».

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.