Αποθέωση στην Πορτογαλία για Μήτρογλου (Video & Photos)

Αποθέωση στην Πορτογαλία για Μήτρογλου (Video & Photos)

Έχει τρελάνει τους Πορτογάλους ο διεθνής Έλληνας επιθετικός, που σκοράρει για έκτο σερί αγώνα. Την Τρίτη, «κάρφωσε» δύο φορές – εκτός έδρας – τα δίχτυα της Εστορίλ, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του, Μπενφίκα, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Πορτογαλίας (Taça de Portugal), με τις επιδόσεις του να «χτυπάνε ταβάνι».

Ο 28χρονος Κώστας Μήτρογλου έχει εννιά γκολ στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις των «αετών» της πορτογαλικής πρωτεύουσας και αθλητικές εφημερίδες, όπως η «A’Bola», η «O’Jogo» και η «Record» τον αποθεώνουν, με τη δεύτερη μάλιστα να γράφει πως… ένας Έλληνας αρκεί!

Η «A Bola» έχει πανηγυρική φωτογραφία του «Mitrogolo» και υπογραμμίζει: «Με το ένα πόδι στον τελικό. Δύο γκολ του Μήτρογλου στέλνουν τους “αετούς” στο Ζαμόρ (σ.σ γήπεδο που διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου)».

 «Αρκεί ο Έλληνας», είναι ο τίτλος της «O Jogo», η οποία εδρεύει στο Πόρτο. «Ο Μήτρογλου κρίνει πέμπτο διαδοχικό ματς (σ.σ έξι τα διαδοχικά ματς που έχει βρει αντίπαλα δίχτυα, στο πρώτο εξ’ αυτών – νίκη με 3 – 0 επί της Νασιονάλ – είχε βάλει το τρίτο γκολ). Ακόμη μια φορά υπάρχει διαμάχη για φάση. Κακώς μέτρησε το δεύτερο γκολ».

Η «Record» κι αυτή σε ρυθμούς Μήτρογλου έχει ως τίτλο: «Άλλα δύο για τη συλλογή». «Ο Μήτρογλου σκοράρει για έκτο διαδοχικό ματς και στέλνει τους “αετούς” με το ενάμισι πόδι στον τελικό του Ζαμόρ», συμπληρώνει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter