Έκκληση της Μελάνια Τραμπ για δικομματική συμφωνία στο θέμα των παιδιών των μεταναστών

Έκκληση της Μελάνια Τραμπ για δικομματική συμφωνία στο θέμα των παιδιών των μεταναστών

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι «απεχθάνεται» να βλέπει τα παιδιά να χωρίζονται από τους γονείς τους, παράτυπους μετανάστες, απευθύνοντας έκκληση, στην ίδια γραμμή με τον Αμερικανό πρόεδρο, να επιτευχθεί μια δικομματική συμφωνία στο Κογκρέσο, για τη μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για τη μετανάστευση.

Η αμερικανική κυβέρνηση γνωστοποίησε την Παρασκευή ότι η νέα της πολιτική, μηδενικής ανοχής, στα σύνορα με το Μεξικό, είχε ως αποτέλεσμα από τα μέσα Απριλίου 2000 παιδιά να χωριστούν από τους γονείς τους, οι οποίοι είχαν συλληφθεί για παράνομη είσοδο στις ΗΠΑ.

Αυτή την πολιτική καταδικάζει η αντιπολίτευση των Δημοκρατικών, προκαλεί, ωστόσο δυσφορία, και στους κόλπους του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

«Η κυρία Τραμπ απεχθάνεται να βλέπει παιδιά να απομακρύνονται από την οικογένειά τους και ελπίζει πως τα δύο στρατόπεδα στο Κογκρέσο θα μπορέσουν εντέλει να καταλήξουν σε συμφωνία προκειμένου να υπάρξει μια επιτυχημένη μεταρρύθμιση για τη μετανάστευση» είπε στο CNN η διευθύντρια επικοινωνίας της Πρώτης Κυρίας, η Στέφανι Γκρίσαμ.

Η Μελάνια Τραμπ «πιστεύει ότι η χώρα πρέπει να σέβεται τον νόμο όμως πρέπει να κυβερνάται με την καρδιά» συμπλήρωσε η ίδια.

«Σε κανέναν δεν αρέσει να βλέπω να απομακρύνουν με τη βία παιδιά από τα χέρια της μητέρας τους» δήλωσε από την πλευρά της, η στενή σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, Κελιάν Κόνγουεϊ, στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Ενώπιον της κατακραυγής, ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατηγορεί τους Δημοκρατικούς ότι ευθύνονται για την κατάσταση, μια κατηγορία που απορρίπτει η αντιπολίτευση, και αξιώνει, προκειμένου να μπει ένα τέλος, την επικύρωση μιας μεταρρύθμισης για το μεταναστευτικό, που βρίσκεται σε τέλμα εδώ και μήνες στο Κογκρέσο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter